PSD a depus o motiune simpla impotriva "tsunamiului" Seitan

Marti, 16 Martie 2010, ora 16:35
1503 citiri
PSD a depus o motiune simpla impotriva "tsunamiului" Seitan

PSD a depus marti o motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, pentru modul in care administreaza problemele romanilor.

Motiunea se intituleaza, astfel, sugestiv "Seitan - un tsunami PD-L care inghite salariile, pensiile si locurile de munca ale romanilor", informeaza Antena3.

"Doamna presedinta, stimati colegi, in conformitate cu prevederile Constitutiei si ale Regulamentului Camerei Deputatilor, dati-mi voie sa depun in numele grupului parlamentar al PSD si al PC motiunea simpla la adresa ministrului Muncii si protectiei Sociale, domnului Seitan, motiunea cu tema 'Seitan - un tsunami PD-L care inghite salariile, pensiile si locurile de munca ale romanilor!' Va multumesc", a anuntat Valeriu Zgonea.

PSD ia in calcul initierea unei motiuni simple si impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, pentru disponibilizarile din CFR cauzate de "interese obscure".

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat inca de la inceput lunii martie ca partidul pe care il conduce va depune aceasta motiune.

"Cele doua grupuri parlamentare au primit din partea CEx mandatul pentru a declansa procedurile pentru o motiune pe tema activitatii ministrului Muncii si Protectiei Sociale si de asemenea pentru toate celelalte domenii de activitate unde este necesar acest lucru", a precizat atunci liderul social democrat.

La sfarsitul lunii februarie, Ponta anunta ca PSD va cere demisia ministrilor Munci, Mihai Seitan, si al Finantelor, Sebastian Vladescu, pentru declaratiile lor privind anularea alocatiilor pentru copii si, respectiv, impozitarea tuturor pensiilor.

"Avem o hartie de turnesol pe care o vom folosi luni: vom cere demisia si vom face motiuni simple impotriva ministrului Vladescu si impotriva ministrului Seitan si atunci o sa se vada cine e la putere si cine e in Opozitie. Un test mai clar decat asta nu cred ca se poate", declara Ponta la postul national de televiziune.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PSD motiune Mihai Seitan, #Seitan tsunami PDL, #pensii salarii locuri munca , #ministrul Muncii