Ziare.com

Stanisoara: Foarte bine ca presedintele a retrimis la Parlament Statutul alesilor

Luni, 04 Februarie 2013, ora 20:07

   

Stanisoara: Foarte bine ca presedintele a retrimis la Parlament Statutul alesilor
Liderul deputatilor PDL, Mihai Stanisoara, a declarat luni ca este "foarte bine" ca Traian Basescu a retrimis la Parlament legea Statutului parlamentarilor, el reiterand astfel ca si PDL ar fi vrut sa o atace la CCR, dar din cauza unei "necorelari" au pierdut din vedere termenul limita.

"Foarte bine ca a trimis-o. Si noi am dorit, insa, datorita unei necorelari cu expertii care au pierdut din vedere faptul ca era o procedura de urgenta, am pierdut termenul", a spus Stanisoara la afirmatia unui jurnalist care a spus ca Traian Basescu a retrimis la Parlament legea Statutului parlamentarilor.

Fiind intrebat daca in calitate de lider de grup isi asuma responsabilitatea in acest caz, el a spus ca si el e "parte a acestei neimpliniri". "Vorbim despre o alta discutie aici. Este vorba despre o discutie politica inainte si, apoi, despre niste termeni juridic care trebuiesc respectati. Sigur ca parte a acestei neimpliniri, sa o numesc, sunt si eu, suntem cu totii", a raspuns liderul deputatilor PDL.

Chestionat daca faptul ca PDL nu a atacat la CCR legea privind noul Statut al parlamentarilor inseamna ca democrat-liberalii sunt de acord cu forma adoptata, Mihai Stanisoara a precizat ca "aici nu e loc de comentarii". "Noi ne-am exprimat in plen pozitia atunci. De aceea am si ramas in sala, ca sa ne facem auzita vocea si am spus clar ceea ce dorim: sa ramana Statutul la fel cum a fost, considerand ca este acoperitor. Si ca nu dorim nici macar o umbra de indoiala aspra faptului ca suntem mai presus de alte categorii social e in Romania", a completat democrat-liberalul.

Raspunzand la o ala intrebare, si anume ce va face PDL daca Statutul parlamentarilor nu va fi modificat, el a spus ca "o sa-l respecte". "Vom face ceea ce ne permite legea in Romania. O sa-l respectam. E decis de o majoritate. Daca se vor parcurge toate procedurile posibile pentru a putea fi modificat si nu se va reusi acest lucru, ca orice lege care este in vigoare in Romania va trebui sa o respectam", a punctat Mihai Stanisoara.

Sursa: rNews

Articol citit de 846 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fațadă de COM TIM.

Tovarășe Stăsuină e bine,nu? Numai ați distrus țara asta,Stăsuină,și acum nu vreți să fie adoptat bugetul din această cauză,nu-i așa? Asta vrea ăla care a furat Flota,Alro........și bugetele pe 3 ani...asta a distrus țara,el și ciracii lui portocalii și fleozgorii verzulii...

Ilustrul și onorabilul senator Voiculesco lucrează la ofensivă...

 

Hei USLasilor...aveti de lucru????

Hei USLasilor...aveti de lucru???? Imunitatea coruptilor USLasi nu se aproba??? Cred ca d-l Basescu a fost prea aspru si v-a trebui sa-si ceara scuze de la tov Prim Mistret???PoNta Plagiatorul???
Acusi v-a apare si o lege privind Plagiatul!!! Toti cei care au plagiat vor fi Amnistiati.,deci poNta Dottore v-a fi sters din rindul Plagiatorilor..Dar tot un Dottore poNta v-a ramine!!!

Mai dragilor PDL-isti inteleg ca ...

...prin cartierul vostru nu s-a intervenit pentru dezepezire de nu ati depus la termen contestatia la CCR. Dupa ce va lasat bietul Branza si fara caldura nu prea mai aveti buna receptia. Norocul vostru a venit tot de la lupul marilor si oceanelor, dl Traienica. La relatiile lui internationale are sufletul cald si vegheaza la starea natiunii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor