Mihai Stanisoara (PDL): Vom continua sa sprijinim proiectele dezvoltate in Mehedinti

   

Mihai Stanisoara (PDL): Vom continua sa sprijinim proiectele dezvoltate in Mehedintiziare.com
Parlamentarul democrat-liberal Mihai Stanisoara, presedintele PDL Mehedinti, si-a aratat dezamagirea, marti, intr-o declaratie pentru AGERPRES, fata de modul in care alegatorii au tratat candidatii ARD la scrutinul din 9 decembrie, cand aceasta a inregistrat 16,50% din sufragii la Camera Deputatilor si 16,70% la Senat.

'Este un rezultat nedrept. Nu ne-am asteptat ca dupa atatea mari proiecte promovate in judet sa fim atat de mult sanctionati. In pofida acestei nedreptati vom continua sa sprijinim proiectele dezvoltate in Mehedinti', a precizat Stanisoara.

In context, liderul democrat-liberalilor mehedinteni a mai aratat ca in urma redistribuirii si stabilirii rezultatelor finale de catre BEC pentru alegerile parlamentare el a obtinut mandatul de deputat in Colegiul 1 Mehedinti cu 8.323 voturi (29,64%), iar fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Marius Balu, un mandat de senator cu 14.843 voturi (25,34%).

In Mehedinti USL a adunat pentru candidatii la Camera Deputatilor - Rodin Traicu, Viorel Palasca, Petre Daea si Marius Manolache - 58,63% din voturile exprimate, iar pentru candidatii la Senat - Serban Nicolae si Tudor Chiuariu - 60,10%.

Judetul Mehedinti s-a aflat pe locul trei pe tara in ceea ce priveste prezenta la vot cu 50,14%, dupa Teleorman si Gorj.
Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 11:16
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 163 ori

Cele mai citite stiri
VIDEO Pisica salbatica filmata in timp ce inoata la Cazanele Dunarii. Astfel de imagini sunt foarte rare, spun expertii
Imagini cu o pisica salbatica care inoata in Cazanele Dunarii fac senzatie pe Facebook. Filmuletul a ...
Peste 700 locuri de munca sunt puse la dispozitie de AJOFM Mehedinti
La data de 9 noiembrie a.c., AJOFM Mehedinti pune la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor