Managerul Stelei analizeaza meciul cu Ajax

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 17:10
1858 citiri
Managerul Stelei analizeaza meciul cu Ajax

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a analizat jocul echipei de la Amsterdam, din saisprezecimile Europa League.

Desi "ros-albastrii" au pierdut intalnirea cu scorul de 0-2, Meme sustine ca echipa a evoluat bine in fata celor de la Ajax.

"Despre meciul de joi, dupa ce l-am revazut de 2 ori, pe scurt :

1. Lipsa meciurilor oficiale s-a resimtit din plin in prima repriza... dupa pauza am recapatat ritm de joc, ceea ce e imbucurator in perspectiva jocului retur.

2. Din pacate, desi li s-a explicat baietilor exact cum executa Eriksen cornerele si loviturile libere, am luat gol la faza fixa. N-a contat exemplul de la meciul Celtic-Juventus, cand Padoin ne-a predat o lectie de marcaj om la om, practic dezmembrandu-l pe Brown. Mai mult nu se putea face din partea staff-ului tehnic, e responsabilitatea jucatorilor. Jucatori care trebuie apreciati pentru eforturile pe care le-au facut in perioada 10 ianuarie - 14 februarie. Jucatori care au castigat grupa Europa League si care au dus echipa pe primul loc in Liga 1. La 10 puncte de locul 2. La 15 de campioana en titre. La 17 de rivali. La 21 de unii care se cred si ei rivali. Jucatori pe care toata lumea ii critica si ii jigneste. Toata lumea cu exceptia noastra. Noi ii iubim si ii pretuim.

3. Ca sa se inteleaga mai bine impotriva cui jucam, Eriksen, de care amintisem mai sus, a refuzat din partea Ajaxului un salariu de 1.500.000 de euro net. Iar Blind, pe care Popica l-a ridiculizat, a jucat 90 minute contra Italiei cu 9 zile in urma. In echipa nationala care ne-a dat noua 4 la Bucuresti.

4. Spuneam in ultimul post ca imi doresc sa facem un rezultat care sa ne permita sa ne calificam cu un 1-0 pe National Arena. Am fost foarte aproape. Pieptul portarului si transversala s-au opus. Dar macar am jucat. 6 ocazii pe Amsterdam Arena au avut putine echipe.

5. 2-0 e scor de calificare. Asa a crezut si Valencia lui Ranieri", a scris Meme pe un site de socializare.

Steaua a fost infranta de Ajax Amsterdam, scor 0-2, in prima mansa a 16-imilor Europa League. Formatia lui Laurentiu Reghecampf a avut o prima repriza modesta, insa dupa pauza a pus presiune pe poarta adversa si a avut doua sanse uriase.

Meciul retur se va disputa pe 21 februarie, de la ora 21:00, pe National Arena din Bucuresti.

Steaua nu va putea conta in meciul retur pe cei doi mijlocasi centrali titulari. Alexandru Bourceanu va fi suspendat pentru cumul de cartonase galben, in timp ce Pintilii a fost eliminat in minutul 89.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Ajax Steaua rezultat, #Meme Stoica Ajax Steaua, #Steaua Ajax Europa League , #Europa League