Gigi Becali dezvaluie cum l-a convins pe Meme Stoica sa revina la Steaua

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 19:46
5264 citiri
Gigi Becali dezvaluie cum l-a convins pe Meme Stoica sa revina la Steaua

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit cum l-a convins pe Mihai Stoica sa revina la formatia din Bulevardul Ghencea.

"Chiar daca m-am certat cu el, mereu am spus ca e fratele meu mai mic. I-am spus ca nu imi place postura in care era, cea de moderator. Acum 3 zile l-am sunat si i-am spus: 'Pregateste-te, fa-ti planuri'. El a inceput sa rada. El mi-a zis ca a inceput sa-si faca planuri. Azi l-am sunat pe Mihai si i-am zis sa vina la mine. Erau si Teia si Virgil, ca ei erau problema.

A venit si i-am zis 'Bai, Mihai, urca-te in avion! L-am luat pentru tine. Te vei urca in el si vei pleca la Targu Mures'. Mi-a scris pe o hartie cateva cereri, ceva pretentii, i-am zis ce pot sa ofer si asta e. Va castiga bani la performanta. Nu a contat cel mai mult, dar a contat si asta. Va castiga de 5 ori mai mult daca va avea performanta.

Terminati cu antrenorul la Steaua! Steaua are antrenor! Meme nu are voie sa dea pe nimeni afara. N-are legatura cu Duckadam si Argaseala. Va aduce jucatori, va completa staff-ul. Am inteles ca va mai lua 2-3 oameni.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Mihai Stoica este noul manager general al formatiei Steaua, a anuntat vineri finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali.

Mihai Stoica, noul manager general al Stelei

Mihai Stoica, despre revenirea la Steaua

MM a mai fost managerul general al gruparii din Bulevardul Ghencea in perioada 2004-2007, iar in perioada 2002-2004 a ocupat functia de director executiv al "ros-albastrilor".

Becali: Cu Mihai Stoica luam titlul

Reactii dupa revenirea lui Mihai Stoica la Steaua

Vezi care sunt realizarile lui Meme Stoica in Liga I

Cu Mihai Stoica manager general, Steaua a obtinut doua titluri (2005 si 2006) si Supercupa Romaniei (2006), iar in Europa a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA (editia 2005/2006).

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #Mihai Stoica, #Mihai Stoica revine Steaua , #Steaua