Mihai Stoica, declaratii despre stelistul care a castigat 3 milioane de euro, transferuri la Steaua si stadion

Sambata, 28 Mai 2016, ora 14:31
5176 citiri
Mihai Stoica, declaratii despre stelistul care a castigat 3 milioane de euro, transferuri la Steaua si stadion
Foto: Hepta.ro

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit cateva dintre mutarile pe care vicecampioana le va face in vara, in ce priveste jucatorii, a vorbit despre stadionul pe care Steaua isi va desfasura meciurile si a recunoscut ca admira suporterii unei mari rivale.

Oficialul stelist a precizat ca marocanul Houssine Kharja, care evoluat destul de putin la Steaua din cauza problemelor medicale, va pleca de la echipa si pentru ca nu ar mai avea motivatie, dupa ce a castigat 3 milioane de euro in urma unui litigiu cu Al Arabi.

"Kharja are contract pana pe 31 august. El a avut un litigiu si a castigat acum cateva luni 3 milioane de euro. Ce motivatie sa mai aiba? L-am luat pe principiul 'hai sa il ajutam, poate ne ajuta si el'. Eu nu vreau sa mai transferam asa. Avem nevoie de jucatori care cand intra pe teren sa dea totul, sa fie motivati la maximum", a spus Stoica, la Digi Sport.

Marocanul are doar 11 meciuri si doua pase de gol in acest sezon pentru Steaua.

Tot la capitolul "plecari" este inclus si Alexandru Bourceanu, despre care directorul sportiv sustine ca "daca ar ramane, cred ca ar fi o concurenta pentru Pintilii, in niciun caz un titular".

In plus, Mihai Stoica a exclus o revenire la Steaua a lui Lucian Sanmartean, fotbalist de 36 de ani.

"Sanmartean nu mai poate ajuta Steaua. El nu poate face ambele faze! (...). Eu am desfiintat acasa cuptorul cu microunde. Nu imi place mancarea reincalzita. Nu suntem in stare sa aducem jucatori din toata lumea asta? Trebuie sa apelam numai la fosti jucatori?", a spus oficialul stelist.

De asemenea, acesta a criticat si aducerile lui Marica si Gebhart: "Eu niciodata nu am vrut sa aducem un jucator care vine dupa o perioada lunga de inactivitate. Dar nu am decis eu. Probabil daca eram la echipa cand s-au facut acele mutari, il convingeam pe Reghe ca avem nevoie de jucatori care sa joace. Nu era timp sa ii asteptam sa revina".

Despre Florentin Matei, fost jucator al Stelei care a impresionat in acest sezon in Ucraina si in Croatia, Mihai Stoica a spus ca "este un numar 10 adevarat, dar nu poate face nici el ambele faze".

Cine ar putea veni la Steaua - tinerii si atacantii portughezi, in fruntea listei

Referitor la jucatorii care ar putea veni la gruparea vicecampioana, Mihai Stoica a vorbit despre un atacant strain, fara a-l numi, si de trei tineri internationali romani.

"Discutam cu un atacant care trebuie sa fie 'bijuteria Coroanei'. Am vorbit cu Reghe si am stabilit sa urmarim toti jucatorii care devin liberi in Portugalia. Pentru ca stim foarte bine ca fotbalistii care vin de acolo in Romania dau rezultate. Ne-am documentat si am decis ce fotbalisti de prima liga sa urmarim live.

(...) Becali e pregatit sa faca oferte pentru jucatori de valoare. Care sunt la momentul actual cei mai puternici din Romania. Ii va face lui Hagi oferta pentru Marin si Tanase. Il vrea neaparat si pe Ivan, indiferent cati ii spun ca nu merita sa dea atatia bani pe el", a mai spus directorul sportiv al Stelei.

Acesta a vorbit si despre stadionul pe care va evolua Steaua in sezonul urmator, inaintand doua variante, insa fara Ghencea.

"Ce importanta are daca vom juca meciurile de pe teren propriu la Voluntari si echipa lor va ramane in Liga 1? N-are nici o importanta. Nu vom juca mereu pe Arena Nationala, pentru ca sumele sunt astronomice. Dar stadionul (din Voluntari - n.red.) nu are nocturna. Daca nu se va pune, vom juca numai pe Arena Nationala, asta e. Problema e ca atat timp cat jucam pe doua stadioane nu putem scoate abonamente", a subliniat Stoica.

Nu in ultimul rand, acesta a avut cuvinte de lauda pentru suporterii marii rivale Dinamo: "Cred ca fenomenul ultras la momentul actual in Romania traieste in principal prin Dinamo. Sigur, si Rapid merita mentionat, ca vin cateva mii in liga a doua si era normal, au mai jucat in liga a doua, poate chiar mai mult decat in Liga 1".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Stoica transferuri Steaua, #Mihai Stoica Lucian Sanmartean, #Mihai Stoica Kharja , #Steaua