Mihai Stoica, despre transferuri, viitorul antrenor si problemele de la Steaua

Marti, 03 Mai 2011, ora 15:22
1643 citiri
Mihai Stoica, despre transferuri, viitorul antrenor si problemele de la Steaua

Mihai Stoica a vorbit marti despre transferurile pe care Steaua intentioneaza sa le faca in vara, viitorul antrenor al "ros-albastrilor" si problemele cu care se confrunta gruparea din Bulevardul Ghencea.

In primul rand, insa, managerul Stelei a tinut sa clarifice pozitia pe care Marcel Popescu o va ocupa in cadrul clubului.

"Deja l-ati transferat pe Marcel Popescu la Steaua. L-am propus pentru ca intelege foarte bine fenomenul, dar Gigi, in stilul caracteristic, i-a propus deja sa vina director sportiv. Deocamdata nu este directorul sportiv al Stelei, nu poate vorbi in numele Stele", a spus Meme in cadrul unei conferinte de presa.

Deranjat ca s-a scris ca a fost trimis in Portugalia de Marcel Popescu, pentru a urmari jucatori, MM a tunat: "Pe mine nu m-a trimis nimeni in Portugalia. Nu va aduce nimeni jucatori peste capul meu, eu propun cine sa vina".

In ceea ce priveste transferurile, managerul "ros-albastrilor" sustine ca e foarte aproape de a achizitiona doi jucatori.

"Suntem aproape sa transferam doi jucatori. Nu e vorba de Renan sau Targinho. Din ceea ce s-a scris, doar de Yazalde ne-am interesat, dar e prea scump. Moraes, Florin Costea si Spadacio sunt in vederile noastre", a spus acesta.

Antonio Conceicao nu a fost ofertat de Steaua sustine Mihai Stoica; "Nu i-am facut nici o oferta lui Conceicao sa vina la Steaua. Il apreciez, dar nu i-am facut nici o oferta. Punct! Vedem cine va fi antrenor din vara".

Legat de presupusele neintelegeri cu Sorin Cartu, oficialul stelist a precizat ca: "Nu am avut nici un conflict cu el, nu l-am deranjat cu nicio declaratie".

Stoica n-a ratat ocazie de a-i ataca pe cei de la Rapid, cu care Steaua va juca miercuri: "Derbiul Romaniei este Steaua-Dinamo. Intre noi si Rapid este doar o rivalitate recenta. Nu stiu daca vreun supporter de-al in Ghencea. Copiii de sub Podul Grant ma injura cand isi aduc aminte de mine. Sa injure la ei acasa".

Meciul dintre Steaua si Rapid, din etapa a 31-a a Ligii 1, va avea loc miercuri seara, de la ora 20:30.

Intalnirea va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Mihai Stoica transferuri Steaua, #Mihai Stoica viitor antrenor, #probleme Steaua Mihai Stoica , #Steaua