Mihai Stoica, noul manager general al Stelei

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 15:59
4368 citiri
Mihai Stoica, noul manager general al Stelei

Mihai Stoica este noul manager general al formatiei Steaua, a anuntat vineri finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali.

"Mihai Stoica este noul manager general al Stelei. Contractul este confidential, nu pot sa vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Targu Mures", a dezvaluit Becali, conform Mediafax.

Becali: Cu Mihai Stoica luam titlul

MM a mai fost managerul general al gruparii din Bulevardul Ghencea in perioada 2004-2007, iar in perioada 2002-2004 a ocupat functia de director executiv al "ros-albastrilor".

Cu el manager general, Steaua a obtinut doua titluri (2005 si 2006) si Supercupa Romaniei (2006), iar in Europa a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA (editia 2005/2006).

Intalnirea dintre FCM Targu Mures si Steaua (etapa a 16-a a Ligii ), prima pentru MM Stoica de la revenire, va avea loc sambata, de la ora 14:00 si va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com..

Dupa 15 etape jucate in Liga I, Steaua ocupa pozitia a 8-a in clasament, cu 22 de puncte, 11 mai putine decat prima clasata, Otelul Galati.

Reactii dupa revenirea lui Mihai Stoica la Steaua

Gigi Becali - patron, Helmuth Duckadam - presedinte, Mihai Stoica - manager general, Valeriu Argaseala - director economic si Narcis Raducan - director sportiv e, incepand de vineri, noua organigrama a Stelei.

S-au jignit reciproc

Din 2007, de cand a decis sa plece de la Steaua, Mihai Stoica a avut mai multe schimburi dure de replici cu Gigi Becali, ultimul dintre ele chiar in urma cu cateva luni, cand cei doi si-au impartit cuvinte grele.

"Mita biciclista" l-a numit Becali pe Mihai Stoica, in timp ce noul manager general al "ros-albastrilor" l-a poreclit "cioban oparit" pe patronul trupei infiintate in 1947.

In urma cu cateva luni, Becali si MM s-au injurat de mama focului

In cariera sa, Mihai Stoica a mai facut parte din conducerile cluburilor Otelul Galati, Unirea Urziceni si FC Vaslui, la ultima doar pentru cateva zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Mihai Stoica manager general Steaua, #Gigi Becali , #Steaua