Mihai Stoica, despre transferurile Stelei, Gigi Becali si Marius Lacatus

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 16:50
1464 citiri
Mihai Stoica, despre transferurile Stelei, Gigi Becali si Marius Lacatus

Mihai Stoica a tinut, joi, o conferinta de presa, in care a vorbit despre transferurile Stelei din aceasta iarna, relatia cu Gigi Becali si cu Marius Lacatus.

Managerul "ros-albastrilor" sustine ca la Steaua se vor cumpara jucatori doar daca va fi cu adevarat nevoie, iar acestia vor fi platiti in functie de performante.

"Nu vor fi schimbari majore de lot. Cu exceptia repatrierii lui Nicolae Dica, nu avem nici un jucator nou si nu vom aduce doar de dragul de a aduce. Prefer sa aducem jucatori romani, dar in anumite situatii, daca vom gasi jucatori straini accesibili ca pret si care sa aduca un plus, vom recurge si la transferul lor. Avem un lot echilbrat, chiar daca au plecat Zapata, Abrudan, Anghelov si Kapetanos", a spus acesta.

"Cat timp voi fi eu aici, jucatorii vor fi platiti in functie de performanta. Nu se vor mai plati salarii uriase cum se intampla cu unii jucatori acum, fara sa justifice", a mai precizat Mihai Stoica.

Meme a vorbit si despre jucatorii despre care s-a scris in ultima perioada ca vin la Steaua: "Chipciu este un jucator interesant pentru toate echipele din Romania, dar nu am facut nici o oferta pentru el, iar Yssouf Kone nu ne interesezeaza nici daca ramane liber de contract".

Cu siguranta, Steaua va transfera un goalkeeper: "Va veni un portar pentru ca nu ne putem permite sa ramanem cu Tatarusanu, Lungu si Macelaru de la echipa a doua, chiar daca ultimul are un nume care il poate impune rapid".

Banuit ca "l-ar lucra" pe Marius Lacatus, Mihai Stoica infirma aceasta acuza: "Exista o conclucrare perfecta la Steaua, indiferent ce vor unii sa insinueze. S-a scris ca ar fi disensiuni intre Lacatus si mine, dar nu este adevarat."

Legat de relatia cu Gigi Becali, Mihai Stoica spune doar atat: "Nu toate deciziile le ia patronul, desi el are ultimul cuvant".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Meme Stoica spune că FCSB are deja un atacant ca Alibec. Atacantul FCSB nu valorează nici jumătate din cât a plătit Gigi Becali
Meme Stoica spune că FCSB are deja un atacant ca Alibec. Atacantul FCSB nu valorează nici jumătate din cât a plătit Gigi Becali
Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a menționat că Denis Alibec și atacantul pe care îl are deja FCSB, au lucruri în comun, doar că Alibec posedă o tehnică mai bună, în timp ce...
#Mihai Stoica, #transferuri Steaua, #marius lacatus, #Gigi Becali , #stiri Mihai Stoica