MM Stoica, despre venirea la Dinamo

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 16:25
1511 citiri
MM Stoica, despre venirea la Dinamo

Mihai Stoica a vorbit despre potentiala sa venire la Dinamo, explicand de ce ar putea alege sa lucreze cu o rivala a Stelei, echipa la care a activat timp de 5 sezoane.

"E prima data cand o sa o zic. De ce am ezitat? Pentru ca eu, nu neaparat ca am sperat, dar am crezut ca ma voi intoarce in Ghencea. Am fost la un pas de a ma intoarce, dar cand am vazut ca nu sunt respectat si ca din partea lui Gigi nu primesc decat ironii si insulte, am hotarat sa-mi revizuiesc putin atitudinea vis-a-vis de viitoarea mea destinatie.

Suporterii stelei nu imi pot spune ca tradez Steaua. Am lucrat acolo 5 ani, am obtinut cele mai mari performante ale clubului dupa 1989. Nu o sa-mi reneg niciodata trecutul stelist, dar m-am simtit jignit si insultat de Gigi cand a spus ca m-ar aduce pentru atmosfera. El stie foarte bine ce am facut acolo. Eu am facut acea echipa mare. Eu am adus antrenorii. Normal, eu am propus si Gigi a acceptat.

Am spus ca nu voi lucra la o rivala a Stelei din respect pentru suporteri, dar din moment ce de la Steaua mi se raspunde cu ironii si insulte, am decis ca nu pot lasa pe altcineva sa decida pentru cariera mea. Sunt prieten bun cu Cristi Borcea, sunt prieten bun si cu Ioan Andone. Mi-ar face o deosebita placere sa lucrez cu el, dar asta nu inseamna ca voi merge la Dinamo din iarna.", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Borcea anunta venirea lui MM Stoica la Dinamo

Mihai Stoica: Sunt stelist, dar nu refuz Dinamo

Cristi Borcea a anuntat vineri ca vrea sa-l aduca pe Mihai Stoica la Dinamo, fostul manager al Unirii Urziceni fiind fara angajament dupa cele patru zile petrecute la FC Vaslui.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
#Mihai Stoica, #Dinamo Bucuresti, #Mihai Stoica la Dinamo , #stiri Mihai Stoica