O legenda a Stelei, terfelita de Meme Stoica

Luni, 04 Februarie 2013, ora 22:21
4394 citiri
O legenda a Stelei, terfelita de Meme Stoica

Mihai Stoica, managerul general al clubului, a lansat un atac murdar la adresa unei legende a echipei din Ghencea.

Oficialul "ros-albastrilor" a rabufnit dupa ce Anghel Iordanescu a criticat de mai multe ori jocul Stelei din meciurile amicale.

Desi, in mesajul sau, s-a exprimat la plural, tinta lui Meme este cat se poate de clara.

"Vad atacurile unora dupa meciurile amicale si ma-ntreb ce ar fi facut daca n-aveam rezultatele din tur. Chiar asa, cand s-a impartit caracterul, unii jucau rummy prin cantonamente? Unde erau vuvuzelele astea cand Steaua termina pe 4, pe 6? Am tot tacut, dar vad ca e criticat cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua in ultimii ani. Antrenor care - ajutat de un staff tehnic de exceptie - a facut ca echipa asta sa joace dupa ani de zile un fotbal spectaculos si eficient.

Stiu, o sa apara replicile... Ca am jucat in divizia C, ca am lovit un spectator, ca sunt inculpat, ca am zis ca mai bine stau in cutie de carton decat sa ma intorc... TOATE S-AU MAI SPUS!!! Fiti mai inventivi, hateri! Deocamdata, atata timp cat am fost la Steaua, s-au castigat trofee. Cat n-am fost, nu s-a castigat nimic... Consultati statisticile", a scris Meme pe un site de socializare.

Becali si nevasta lui Reghecampf il "mitraliaza" pe Iordanescu

Pentru ca a avut "indrazneala" de a critica jocul Stelei, Anghel Iordanescu a devenit tinta apropiata a oamenilor care graviteaza acum in jurul echipei.

Finantatorul Gigi Becali, cu care fostul antrenor este prieten, a reactionat, totusi, mai putin vehement decat a facut-o in alte ocazii.

"Eu cu Reghe si cu Meme suntem frati. Nu ne afecteaza ce spun altii, ei pot sa vorbeasca pentru ca noi suntem pe primul loc, am castigat titlul din tur si ne-am calificat in primavara europeana. Iordanescu poate sa spuna ce vrea, dar totul pana cand afecteaza Steaua. El are ce are pentru ca baiatul lui, Edi, nu mai e la Steaua. Dar am eu vreo vina? De asta tot vorbeste tata Puiu", a spus Becali la GSPTV.

Anamaria Prodan, sotia lui Reghecampf, a fost si mai dura.

"Dumnezeu nu te ajuta cand esti rau, poti sa pupi icoanele, sa le pui pe gat, pe frunte, oricunde. Degeaba, nu te ajuta Dumnezeu. Alta icoana i-as arata eu", a afirmat Anamaria la Sport.ro.

Anghel Iordanescu a criticat, in ultima vreme, jocul Stelei.

Fostul selectioner a evidentiat probleme din compartimentele ofensiv si defensiv, insa declaratiile lui au starnit furia celor care se ocupa de echipa.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Meme Stoica Anghel Iordanescu, #Meme Becali Anamaria Prodan, #Iordanescu declaratii Steaua , #stiri Mihai Stoica