Mihai Stoica, injurat ca la usa cortului in Giulesti

Duminica, 14 Septembrie 2008, ora 10:21
1955 citiri
Mihai Stoica, injurat ca la usa cortului in Giulesti

Managerul sportiv al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a avut parte din nou de o primire ostile in Giulesti. Suporterii Rapidului nu au uitat de clinciurile din perioada in care Stoica lucra la Steaua si l-au injurat din primul pana in ultimul minut.

"Eu nu o sa fiu niciodata bine primit in Giulesti. Daca lasam capul jos era altceva. Dar eu nu o sa las capul jos niciodata in viata mea, o sa-i privesc mereu in ochi si pe cei care ma injura, chiar daca injuraturile depasesc orice limita, pentru ca familia e sfanta si nu trebuie atacata. In orice caz, au fost si suporteri fair-play, care au stiut sa accepte demn infrangerea", a afirmat Mihai Stoica la sfarsitul partidei.

In plus, Mihai Stoica a fost aproape si de un incident cu administratorul delegat al Giulestenilor, Nae Manea, care a sarit sa il bruscheze.

"Nu s-a intamplat nimic. Nae a crezut ca incit publicul, dar nu a fost asa, eu m-am dus in fata galeriei noastre. Suntem prieteni prea buni, n-o sa fie niciodata nicio problema. Nu a fost niciun incident cu Nae Manea", a explicat Stoica.

Oficialul liderului din Liga I considera ca victoria din Giulesti, scor 2-1, este una foarte mare pentru trupa lui Dan Petrescu.

"O victorie imensa pentru noi. Am spus inainte de meci ca m-ar fi multumit si un egal, dar aceasta victorie a venit logic. Din pacate, Arlauskis, care a avut o evolutie foarte buna, a suferit o accidentare. Speram totusi sa fie bine, pentru ca altfel avem probleme", a adaugat managerul Urziceniului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Mihai Stoica, #Rapid, #giulesti, #scandal , #Unirea Urziceni