Revine Meme Stoica la Steaua?

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 07:20
3394 citiri
Revine Meme Stoica la Steaua?

Plecarea lui Dan Petrescu de la campioana Romaniei, Unirea Urziceni, l-ar putea convinge si pe Mihai Stoica sa paraseasca formatia ialomiteana.

Plecat din Ghencea in primavara lui 2007, Meme s-a laudat apropiatilor ca Gigi Becali l-a sunat pe patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, pentru a-i cere permisiunea de a-l oferta pe managerul ialomitenilor pentru a reveni la Steaua, informeaza Gazeta Sporturilor.

Desi are un contract scadent in iunie 2010, Mihai Stoica ar putea parasi Urziceniul inca din aceasta iarna, in cazul in care Dan Petrescu va lua decizia de a pleca de la echipa.

Asa cum s-a vehiculat si dupa partida cu FC Sevilla, scor 1-0, "Bursucul" ar putea pleca de la Unirea Urziceni daca va rata calificarea in optimile Ligii Campionilor, conditia unei calificari fiind evitarea infrangerii cu VfB Stuttgart.

Daca destinatia lui Dan Petrescu este momentan necunoscuta, nationala Scotiei nefiind o optiune viabila, Mihai Stoica ar putea ramane in Liga I, fiind dorit de Adrian Porumboiu la FC Vaslui. Managerul ialomitenilor i-a mai refuzat odata pe moldoveni in mai 2007, imediat dupa despartirea de "ros-albastri".

Cu Mihai Stoica la conducere, Steaua a cucerit doua titluri de campioana si o Supercupa a Romaniei, s-a calificat de 3 ori consecutiv in primavara UEFA (unde a disputat si o semifinala) si s-a intors in grupele Ligii Campionilor dupa o pauza de 10 ani. Dupa plecarea managerului general, formatia din Ghencea a obtinut doua calificari in grupele Ligii, fara a castiga vreun trofeu pe plan intern.

Cu Unirea Urziceni, Mihai Stoica a castigat titlul in Romania si a obtinut 8 punte din primele 5 partide ale grupei, fiind singura echipa romaneasca cu sanse reale de a se califica in optimile Ligii Campionilor de la schimbarea formatului competitiei.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mihai Stoica revine Steaua, #Unirea Urziceni, #dan petrescu, #Steaua Bucuresti , #Unirea Urziceni