Mihai Stoichita este noul antrenor al Stelei

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 07:20
4416 citiri
Mihai Stoichita este noul antrenor al Stelei

Remiza alba inregistrata cu Sheriff Tiraspol a fost ultima partida a lui Bergodi pe banca Stelei, italianul fiind demis de patronul Gigi Becali.

Suparat ca a fost dat afara din vestiarul echipei, la pauza meciului cu moldovenii, finantatorul trupei din Bulevardul Ghencea a decis sa-l concedieze pe tehnicianul italian.

Imediat dupa fluierul de final al partidei, Gigi Becali a incercat sa-l convinga pe Basarab Panduru sa preia functia de principal. Dupa o ora de negocieri, la palatul din Aleea Alexandru si-a facut aparitia Mihai Stoichita, care a comentat rezultatul obtinut in fata campioanei Republicii Moldova.

"Atunci cand accepti sa mergi la Steaua, iti asumi un risc! E inadmisibil sa faci egal cu Sheriff. De ce sa nu vina Panduru in locul lui Bergodi? Credeto ca el a fost adus intamplator... eu nu cred. El e antrenor de fotbal, cadru tehnic...", declara Mihai Stoichita la GSPTV.

Fostul jucator al Jiului Petrosani a fost convins rapid de Becali sa preia fraiele gruparii din Bulevardul Ghencea.

"Mihai Stoichita e noul antrenor al Stelei. Am incercat sa-l conving pe Pandi, el a refuzat si apoi l-am intrebat pe cine vede el ca antrenor. Am zis ca trebuie sa fie un stelist. El mi-a spus de Stoichita", a declarat patronul Stelei.

Cel poreclit "Lippi" a confirmat preluarea "ros-albastrilor", iar vineri va conduce si primul antrenament al echipei.

"Steaua nu se refuza. Nu imi poate fi frica de presiune. Sper sa am rezultate si sa nu fie probleme. Maine voi conduce primul antrenament, de la ora 10:00", a declarat Stoichita.

Unde a mai antrenat Stoichita:

FC National (1988-1994, secund)

Steaua Bucuresti (1994-1997, secund)

Steaua Bucuresti (1997-1998)

FC National (2000)

Farul Contanta (2000)

Litex Lovech (2000)

Panama (2001)

Armenia (2003-2004)

Pyunik Erevan (2003-2004)

Otelul Galati (2005)

Kuweit (2005)

Aris Limassol (2007)

AEL Limassol (2009).

Ca antrenor, Mihai Stoichita a castigat titlul si Supercupa Romaniei in 1998 cu Steaua Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mihai Stoichita, #Steaua Bucuresti , #Steaua