Primele declaratii ale lui Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 13:34
5176 citiri
Primele declaratii ale lui Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB
Foto: Captura DigiSport TV

Mihai Teja este noul antrenor de la FCSB, grupare vicecampioana a Romaniei la fotbal, el venind la clubul stelist dupa plecarea lui Nicolae Dica, cel care a fost sacrificat dupa esecul din derbiul cu CFR Cluj, scor 0-2.

Al 21-lea antrenor de cand Becali a devenit patron la FCSB a venit la club dupa o aventura la Gaz Metan Medias, echipa cu care a ajuns pana pe 8 in actualul sezon de Liga 1, la doar 3 puncte de calificarea in play-off.

Iata ceea ce a declarat Mihai Teja la conferinta de presa care a avut loc joi la Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru:

"Ii multumesc domnului Becali ca s-a gandit la mine. E o sansa pentru mine. N-am venit pentru bani, ci pentru performanta. FCSB e un pas foarte important pentru mine si vreau sa fac performanta. Nu exista test de 6 luni. Daca ai rezultate, ramai. M-am apucat de meseria asta din pasiune. Am mai fost la Steaua, am mai lucrat cu domnul Gigi Becali, stiu ce inseamna Steaua, am petrecut doi ani in Champions League. Vreau jucatori din campionatul intern. Sunt si jucatori de la Medias. Vreau sa le multumesc oamenilor de la Medias ca m-au inteles si le-am spus ca vreau foarte mult sa lucrez la Steaua.

Din discutia pe care am avut-o cu domnul Gigi Becali, doreste sa mai cumpere 4-5 jucatori. Mi-am dat doctoratul in urma cu 4 ani si probabil de aceea a spus domnul Dragomir ca sunt doctor in fotbal", au fost primele declaratii ale lui Teja, care a mai antrenat in cariera sa si pe Dinamo, Universitatea Cluj sau pe echipa nationala de tineret a Romaniei.

Gigi Becali l-a prezentat pe Mihai Teja in postura noului antrenor de la FCSB: Sa va spun de ce l-am ales pe el

FCSB va incepe anul 2019 la o distanta de 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Unii dintre jucatorii doriti de Teja la FCSB sunt in acest moment Iulian Cristea si Ivanov de la Gaz Metan, dar si Tandia de la Sepsi Sfantu Gheorghe.

La 40 de ani, Mihai Teja va avea un salariu de 10.000 de euro pe luna la FCSB. El are contract pe un an si jumatate cu gruparea in rosu si albastru.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Teja primele declaratii ca antrenor, #Teja prima reactie ca antrenor la, #Teja prezentat oficial la FCSB alaturi , #stiri Mihai Teja