Mihai Traistariu, despre Alexandra Stan si planurile imobiliare Interviu

Joi, 20 Iunie 2013, ora 12:42
6000 citiri
Mihai Traistariu, despre Alexandra Stan si planurile imobiliare Interviu
Foto: Facebook/Mihai Traistariu

Mihai Traistariu a vorbit in cadrul unui interviu despre cazul Alexandrei Stan, care a fost batuta de managerul sau Marcel Prodan, dar si despre planurile sale de afaceri.

Cantaretul il critica pe Marcel Prodan, insa considera ca artista a pastrat totul ascuns pentru ca tinea la acesta, dupa cum spune Mihai intr-un interviu acordat Ziare.com.

In ceea ce il priveste pe el, acum ceva timp interpretul melodiei Tornero era hotarat sa isi deschida o televizune, insa intre timp i s-a parut interesanta si varianta unui hotel. Asa ca sunt sanse ca peste un timp, daca mergeti la mare la Constanta, sa va cazati in hotelul lui Traistariu.

In ultimele zile, cazul Alexandrei Stan a captat atentia tuturor si va numarati prin cei care si-au aratat sustinerea. Ati discutat cu ea direct?

Nu m-am bagat. Eu o stiu dinainte sa se lanseze, dar nu am vrut sa ma bag. Presa a sarit pe mine, pentru ca stiau ca o cunosc. Am comentat elegant, dar nu mai mult.

Va invartiti in aceasta lume. Ati mai auzit de astfel de cazuri? De artiste care au fost supuse unor agresiuni nu neaparat fizice, ci si psihice?

Daca ne gandim, si Madalina Manole era in depresie, pentru ca nu era fericita, asa imi amintesc. Pana la urma, exista situatii din astea. Si la Catalin Maruta in emisiune au venit femei batute de partenerii lor. Au fost multe cantarete de muzica populara, care veneau si povesteau ca au divortat dupa 5-6 ani de batai. Ele erau vedete si barbatii erau stapanii lor. S-a mai intalnit situatia asta de-a lungul anilor.

Florin (Hi-q), despre cazul Alexandrei Stan: Cat de departe merge paranoia noastra -Interviu

La un moment dat o sa va casatoriti. Cum ati reactiona daca ati avea o fata si ar pati ceva de genul acesta?

Uite ca nu m-am gandit. Eu nu sunt violent si nu cred ca o sa il strang de gat pe loc, dar o reactie asemanatoare probabil ca o sa am. Nu neaparat fizic, ci l-as da imediat in judecata. Oricum l-as pedepsi, nu as sta cu mainile in san.

Au fost persoane publice care au spus de ce nu a luat tatal Alexandrei Stan masuri pana acum.

Pe el l-au eliminat din ecuatie. Eu cred ca ea a tinut ascuns si de jena. Practic, fata de familie tii ascuns ca iti este rusine de situatie. Iar ea a spus ca a tinut la el. Probabil ca fiind indragostita a tacut. El nu a iubit-o, desi eu stiu ca el a divortat pentru ea. Are si un copil. Inseamna ca si lui i-a placut de ea. Apoi nu stiu.

Primele masuri in cazul Alexandrei Stan: Dosar penal pe numele managerului (Video)

Trecand la un alt subiect. Ce s-a mai intamplat cu planul de a deschide o televiziune?

Nu am mai facut nimic. E greu. De fapt, eu am un teren la malul marii la Constanta si voiam sa exploatez. Initial am zis ca fac televiziune si radio. Sunt in dilema. Acum vreau sa fac hotel.

Tot prin fonduri europene?

Da, prin fonduri ca este vorba de milioane de euro si nu am banii astia, nu pot sa ma joc. Si la fondurile europene o treime din bani trebuie sa ii suport eu. Tot o sa ma coste.

E o varianta sigura?

Mi-o recomanda toti, pentru ca terenul este chiar la malul marii, este o zona turistica si poate deveni o afacere. Mie mi-ar fi placut sa am o televiziune, dar e de munca. Ma uit cum se deschid televiziuni si se inchid. 10 Tv s-a inchis. Unele au avut cate un an doi de functionare si apoi s-au inchis. Mai sunt televiziuni de genul Party TV, a lui Costi Ionita, dar nu stie nimeni de ea. Mai este Nasul TV, care ar fi pe cablu, dar eu habar nu aveam. Sunt televiziuni care nu au reusit sa patrunda. Sunt multe si nu le vezi nicaieri. Eu voiam sa fac una muzicala, dar si acolo e concurenta.

Daca ati ramane la varianta cu hotelul, v-ati gandit la modalitati de reclama? Cum ar suna sloganul hotelului lui Mihai Traistariu?

Inca nu m-am gandit. Nu as face o melodie. As vrea sa fie unul mic si elegant. Si nu as vrea sa manelizez hotelul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Mihai Traistariu Alexandra Stan, #Mihai Traistariu hotel, #Mihai Traistariu hotel Constanta, #MIhai Traistariu televiziune, #Alexandra Stan batuta, #Alexandra Stan batuta manager , #melodii
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Cine investeste acum in real estate
Poza cristoiu
cristoiu
rank 5