Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Traistariu: Clubberii sunt niste manelisti emancipati

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 09:26
3238 citiri
Traistariu: Clubberii sunt niste manelisti emancipati
Foto: Arhiva

Mihai Traistariu este nemultumit de faptul ca adevaratii artisti ai Romaniei sunt pusi in umbra de oameni fara valoare. Cantaretul considera ca cei ce asculta in prezent muzica de club sunt, de fapt, "niste manelisti emancipati".

"Vorbeam cu un coleg de breasla, rocker, care mi-a spus un lucru mega adevarat. Mi-a zis asa: 'Mihai, cei care asculta azi muzica de club sunt fostii manelisti de acum 5-6 ani'. Cu totii s-au dezis de manele si au trecut pe club. Deci, in esenta clubberii sunt niste manelisti emancipati sau mai bine zis clubbing = manele 2012", a declarat Traistariu pentru Ziare.com.

Artistul considera ca solutia pentru ca volorile sa fie recunoscute este ca fiecare cantaret sa mearga pe drumul sau "orbeste" pana "o sa treaca si acest val de 'manele' numit, de fapt, mai nou si mai trendy 'muzica de club'".

Mihai Traistariu, despre televiziunea sa: Vreau sa scap de pitipoance si scandaluri - Interviu Ziare.com

Impresarii sunt niste hoti, niste golani, niste derbedei

Daca Mihai ar putea schimba ceva in lumea muzicala, ar fi "conducerea".

"Aceasta 'conducere' e formata din: producatorii caselor de discuri (care, de obicei, habar n-au de muzica ), impresarii (care in 90% din cazuri sunt niste hoti, niste golani, niste derbedei, de obicei fara prea multa scoala si care nu stiu sa lege doua cuvinte, dar au un tupeu extraordinar si astfel reusesc sa gaseasca contracte), dj-ii de la radio (care baga la radio doar ce asculta ei noaptea prin cluburi) si producatorii muzicali (care de cele mai multe ori dau un simplu copy-paste din muzica americana)", a continuat fostul membru al trupei Valahia.

Tanarul cantaret regreta faptul ca multi colegi au ales sa se retraga din muzica din cauza faptului ca "non-valorile sunt ridicate larang de 'artisti'".

"De multe ori privesc cum se sting artisti in vreme ce personaje complet lipsite de talent sunt chemate peste tot. Am intalnit artisti care n-au mai suportat si au abandonat deja lupta. Nu pot sa dau nume. Da. Am colegi care nu vor sa mai revina pe scena artistica decat atunci cand 'se va face curatenie' in show-biz-ul romanesc", a marturisit acesta.

In plus, pe Traistariu il deranjeaza si faptul ca un roman trebuie sa aiba prima data succes in afara tarii pentru a ajunge sa fie recunoscut la noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Traistariu clubberi manelisti, #Traistariu manelisti muzica , #stiri Mihai Traistariu