Traistariu dezvaluie motivele pentru care a plecat din jungla: Pentru mine a fost o crima!

Duminica, 01 Martie 2015, ora 18:03
24200 citiri
Traistariu dezvaluie motivele pentru care a plecat din jungla: Pentru mine a fost o crima!
Foto: Facebook/Mihai Traistariu

La cateva zile dupa parasirea taberei emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici", Mihai Traistariu explica de ce a cedat.

"Adevaratul motiv pentru care am iesit: emisiunea asta e un experiment uman. Nu ni s-a zis cand am plecat de acasa ca vom manca doar doua linguri de orez si doua linguri de fasole pe zi. Omul, dupa 3-4 zile de nemancat zahar, innebuneste, face atacuri de panica, plange din senin, face crize de orice fel, se cearta cu toata lumea", a declarat Mihai Traistariu pentru Ziare.com.

Artistul a precizat ca el a patit tot ce putea sa i se intample cuiva in jungla.

"Ideea cu frica de animale e un pretext. De fapt, e cel mai usor lucru din toata jungla. Adevarata batalie e tabara noastra. Acolo s-a dat adevarata lupta. Fiind o competitie, fiecare din concurenti cauta din rasputeri sa-l minimalizeze pe cel de langa el", a adaugat el.

Totusi, Mihai Traistariu recunoaste ca a gresit cu ceva fata de colegii sai, si anume faptul ca tusea fara sa puna mana la gura, dar explica cum a ajuns in acel punct.

"Imi asum o singura greseala pe care n-am putut-o controla: tusea. In prima zi de jungla ne-au adus cu o masina de safari, fara geamuri. Ploua de rupea si era frig. Seara am avut temperatura si am racit cobza. Nu ne-au adus doctorii decat in a 3-a zi, cand deja raceala mea a ajuns la plamani. Tuseam din 30 in 30 de secunde. A fost un calvar. Abia ma tineam pe picioare si eram ragusit cobza. Si din cauza ca nu le-am putut canta mereu, asa cum facea Merisoreanu (Elena Merisoreanu - n.red.), am fost un pic trist pe toata perioada sederii mele", a mai spus cantaretul.

Artistul a adaugat ca ii era foarte greu din cauza somnului, pentru ca se terminau interviurile pentru emisiune la ora 1 noaptea si ca el reusea sa adoarma abia la ora 3, iar la 6 erau treziti.

"Pentru mine a fost o crima faptul ca dormeam 3 ore pe noapte. Dupa 2-3 zile de nedormit si nemancat am devenit un zombie, aveam momente de lesin. Oricat de mult am crezut in mine la inceput am realizat subit, in a 4-a zi... ca, de fapt, nu eram facut pentru competitia asta. Eram daramat fizic", a explicat el.

Andreea Moldovan, una dintre concurente, a spus ca Traistariu a ramas cateva zile in show pentru a-si lua banii pe contract.

"Dupa 5 zile m-am cerut acasa si mi s-a explicat ca nu pot parasi concursul, conform contractului. Deci trebuie sa mai rezist 5 zile, am rezistat eroic. Desi in fiecare zi ii rugam inistent sa nu-mi mai dea probe de facut, ei mi-au dat zilnic sa fac cate ceva. Le-am adus si recordul de stele in tabara: 12. Am facut si patru probe cu comoara din cufar. Toate rezolvate cu brio. Intr-o noapte m-au somat sa-i trezesc pe colegi din ora in ora si sa le cant 'Desteapta-te romane'. Am ales sa nu fac asta, stiind cat de chinuiti erau cu totii cu somnul si mancarea. Colegii au apreciat", a continuat el.

Traistariu a explicat si cum stau lucrurile din punctul sau de vedere referitor la sarcina pe care a refuzat-o sa o duca la bun sfarsit si anume cea cu spalatul rufelor.

"In a 9-a zi, dupa ce ca ma rugam zilnic de ei sa ma lase in pace ca oricum mai am o zi si plec acasa mi-au dat sa spal rufele lor. Simteam ca vor sa ma termine psihic. Eram atat de obosit de nesomn si nemancat incat aveam senzatia ca lesin din clipa in clipa. Mi-am zis: GATA, nu mai execut nicio sarcina. Si-atunci, ca sa le arat ca nu mai fac nimic, am ales sa nu spal rufe. Desi zi de zi mi-am spalat rufele, dupa ce faceam dus. Cu toate astea ei n-au aratat niciodata asta pe TV", a punctat el.

Totusi, interpretul melodiei "Tornero" spune ca nu regreta nimic din ceea ce a trait in jungla si ca avea nevoie de o experienta de acest gen, in urma careia a slabit cinci kilograme.

"Am inteles perfect tema acestui show tv: te termina fizic si psihic pana clachezi! Ceilalti colegi se documentasera inainte de la emisiunile de afara. Una din concurente, spre exemplu, imi povestea ca s-a infometat toata luna dinaintea concursului ca sa-si invete organismul cu o masa pe zi. Eu, care trageam de fiare inainte de concurs, mancam 6 mese pe zi. Cred ca aici am fost doborat. Nu mi-am dat seama o secunda cat de prost stau la capitolul rezistenta fizica. De asta am clacat", a adaugat el.

Chiar si asa, Mihai Traistariu spune ca a fost cea mai frumoasa experienta din viata sa, dar ca nu ar repeta-o niciodata.

Traistariu, traumatizat si chinuit, a plecat din jungla: Colegii sai l-au pus la zid

"Ma bucur ca n-am sarit calul, ca n-am jignit pe niciunul din colegi si ca m-am retras la timp. Daca am gresit cuiva imi cer scuze", a spus el, adaugand ca toti colegii sai au facut totul pentru TV.

Totusi, Mihai Traistariu considera ca mai exista un motiv pentru care s-au suparat colegii sai, si anume ca le-a spus ca are foarte multi fani care il sustin in astfel de competitii.

"In prima zi am fost pusi sa avem o discutie despre fanii nostri. Le-am spus printre altele ca am 24 de fancluburi in tara, care ma sustin de cand ma stiu in topuri si pe net si ca, de multe ori, mi-e usor sa castig astfel de competitii. Practic le-am dat senzatia ca voi ramane in finala, datorita fanilor mei care se mobilizeaza si ma tin in concurs. Asta, cu siguranta, i-a enervat si i-a facut sa ma considere din start un pericol. Si-atunci, iata cum se explica comportamentul lor un pic de invidie, presarat cu putina competitie plus nervi egal...", a incheiat el.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Traistariu emisiune jungla, #Traistariu jungla Pro TV, #Traistariu celebru jungla Pro TV , #stiri Mihai Traistariu