Traistariu si-a concediat toti taximetristii: "Aveau maimute!"

Marti, 03 Iulie 2012, ora 18:15
5729 citiri
Traistariu si-a concediat toti taximetristii: "Aveau maimute!"
Foto: Arhiva

Mihai Traistariu este un om cinstit si a vazut negru in fata ochilor in momentul in care a aflat ca angajatii sai taximetristi isi inselau clientii. Drept urmare, i-a concediat pe toti, de la primul pana la ultimul.

"Am firma de 4 ani. M-am suparat ca tot aveam reclamatii de la clienti ca ii furau. M-am enervat atat de tare. Eu vreau sa fac curatenie totala. Incepand de pe 1 iulie mi-am concediat toti angajatii. I-am dat afara pe toti si am luat-o de la zero", a declarat Mihai Traistariu pentru Ziare.com.

Si ca sa afle cum "furau" anagajatii sai, Mihai a luat la analizat fiecare masina in parte. Mare i-a fost mirarea sa afle ca toti salariatii sai taximetristi foloseau metoda "maimutei".

"Au maimuta. Aparatele lor de taxat au maimute care maresc tariful. Am luat masinile la puricat si i-am dat afara", a continuat cantaretul.

Totusi, Mihai a spus ca mai au o sansa doar cei care demonstreaza ca sunt cinstiti si ca nu au intentii ascunse.

"Toata lumea e data afara. Sa vina inapoi cine stie ca nu are 'maimuta' si nu pacaleste niciun client. Corectitudine totala. Iti spun cinstit ca acum am aflat ca 90% dintre masinile din toate tara au maimute", a declarat el pentru Ziare.com.

Si daca pana acum cateva saptamani nici macar nu stia ce este "maimuta", acum a aflat si cum functioneaza.

"Au un buton la cutia de viteze. Cand schimba vitezele, apasa butonul si mai creste tariful cu doi lei. Habar nu aveam cum se fura. Cand am vazut ca toti au, i-am dat afara. Acum fiecare vine la mine. Si soferul, si masina. Vreau sa stie clientii mei ca la mine e corectitudine maxima", a conchis Mihai, care in prezent are 30 de masini la compania sa, dar intentioneaza sa ajunga la 100.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Traistariu concediat taximetristi, #Traistariu concediat angajati, #Traistariu companie taxi, #Mihai Traistariu maimute, #taximetristi concediati maimute Traistariu , #stiri Mihai Traistariu
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ce atâtea "revoluţii"? Sau, e efectu' călduri'?