Traistariu, traumatizat si chinuit, a plecat din jungla: Colegii sai l-au pus la zid

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 09:10
7652 citiri
Traistariu, traumatizat si chinuit, a plecat din jungla: Colegii sai l-au pus la zid
Foto: Pro TV

Mihai Traistariu este cea de-a doua vedeta care paraseste show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici", dupa ce Pacha Man a plecat la inceputul saptamanii.

Spre deosebire de momentul plecarii lui Pacha, cand aproape toate vedetele din jungla au plans, acum nu a mai fost asa, pentru ca Traiastariu a reusit sa se certe cu mai multe persoane.

Artistul a reusit sa ii deranjeze pe colegii sai din jungla din mai multe motive, printre care faptul ca nu punea mana la gura cand tusea si ca scuipa mereu in prezenta lor. Dar cea mai mare problema a aparut cand cantaretul a refuzat sa spele din rufele celorlalti pentru a primi usturoi, aceasta fiind o sarcina din partea echipei de productie.

Vedetele au inceput o adevarata rascoala impotriva lui Traistariu, care nu a vrut sa le obtina mancare, iar rufele au ajuns sa fie spalate de Catalin Morosanu.

Noua emisiune Pro Tv, audienta de peste 3,3 milioane de telespectatori

Apoi, Mihai i-a mintit pe toti spunand ca echipa de productie l-a pus sa aleaga intre doua misiuni: spalatul rufelor sau cedarea portiei de mancare catre colegii care se enerveaza cel mai rau atunci cand vor afla ca el a refuzat sa le curete imbracamintea.

Pana la urma, cantaretul a strigat cuvintele magice "Sunt celebru, scoate-ma de aici" si a parasit competitia. Reactiile colegilor sai au fost pe masura.

"Nu e un om cu care sa poti sa faci echipa, pentru ca este mult mai preocupat de confortul lui decat de oamenii din jur. Aveam o stare de disconfort cand statea langa mine si arunca o flegma intre paturile noastre", a spus Elena Lasconi.

Andreea Moldovan, care s-a certat de mai multe ori cu interpretul "Tornero", a spus ca s-a saturat de subiectul Traistariu si spera sa nu se mai discute despre el din moment ce nu mai este in jungla.

"E un barbat, nu? E o crizantema sau un barbat? Ce cauta in jungla? O fire slaba nu vine aici si minte dupa ce s-a gandit doua ore la ce sa ii minta", a spus Vladimir Draghia, nervos ca Traistariu a refuzat sa faca o sarcina foarte simpla avand in vedere ca alti concurenti au primit provocari si mai mari.

"A plecat de aici cu un gest de lasitate, nu scos de votul publicului", a continuat Lasconi.

Deranjat foarte tare a fost si Dorina Popa, care l-a injurat pe cantaret.

Vestea buna a fost ca datorita plecarii lui Traistariu nicio vedeta nu a fost eliminata joi seara de catre public, acest lucru urma sa aiba loc vineri seara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Traistariu parasit jungla, #Mihai Traistariu jungla Africa, #Mihai Traistariu parasit emisiune , #stiri Mihai Traistariu