Mihai Tudose a fost ales presedinte al PSD Braila

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 22:23
4405 citiri
Mihai Tudose a fost ales presedinte al PSD Braila
Foto: Facebook/Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a fost ales joi, cu unanimitatea voturilor a 277 de delegati prezenti in sala, presedinte al Organizatiei judetene a PSD Braila.

"Am fost ales in functia de presedinte cu unanimitate de voturi. Multumesc domnului presedinte Rotaru, fiindca la Braila nu facem parte dintre cei care considera ca lumea incepe cu ei. Sunt presedintele unei organizatii care exista, care a avut niste rezultate extraordinare si este o mare responsabilitate, fiindca daca la alegerile trecute scorul a fost de 60%, trebuie sa-l depasim, ca sa demonstram ca suntem pe trendul cel bun", a declarat Tudose.

Mihai Tudose a mai spus, in conferinta de presa organizata dupa Conferinta Judeteana, ca a primit mandat din partea colegilor pentru a solicita in sedinta Comitetului Executiv National programata vineri demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

"La sfarsitul conferintei, am solicitat colegilor un mandat pe baza acelei motiuni, scrisori cum s-a spus in presa, dar ea, de fapt, este o motiune. Am solicitat un mandat pentru maine in CEx si am primit mandatul ca sa sustin in continuare acel demers asumat de domnul senator Rotaru, tot in baza unei consultari cu colegii in Biroul Executiv Judetean Braila acum doua saptamani si consfintit astazi, la nivel de conferinta, adica la nivelul maxim posibil. Ne mentinem punctul de vedere sustinand acest demers, prin care solicitam demisia domnului Dragnea de la conducerea partidului", a afirmat Tudose.

Initial, Conferinta Judeteana a PSD Braila era programata vineri dupa-amiaza, dar data fiind decizia convocarii Comitetului Executiv National pentru ziua de vineri, s-a decis schimbarea datei alegerilor pentru joi seara.

Tot joi a a avut loc si conferinta municipala, unde a candidat si a fost ales pentru inca un mandat de presedinte consilierul municipal Sorin Bosneag.

Miercuri, in spatiul public a aparut o scrisoare deschisa, semnata de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, si de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului, prin care se cere "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie, el spunand ca a inteles din aceasta "epistola" ca "partidul trebuie sa se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP si cu partidele de opozitie". El a sustinut ca, in calitate de presedinte al PSD, "nu va duce partidul sa devina o unealta a acestor institutii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Mihai Tudose presedinte PSD Braila , #PSD