Boldea ar fi plecat intr-o tara africana, via Turcia

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 21 Martie 2012, ora 21:20
3866 citiri
Boldea ar fi plecat intr-o tara africana, via Turcia

Deputatul Mihail Boldea ar fi plecat din Romania inspre o tara africana, via Turcia.

Potrivit DIICOT, Boldea a iesit din tara in data de 17 martie, printr-o frontiera terestra. Boldea ar fi trecut cu masina, impreuna cu un prieten, granita de la Giurgiu, informeaza B1Tv, care sustine ca deputatul a ajuns in Turcia, si de acolo s-a urcat intr-un avion, spre o tara africana.

Potrivit aceleiasi surse, prietenul lui Boldea s-a intors in tara si este in prezent anchetat de procurorii DIICOT.

Deputatul Mihai Boldea a parasit Romania in data de 17 martie, a anuntat miercuri DIICOT, precizand ca a solicitat mandat de arestare in lipsa pe numele sau.

Mihail Boldea a plecat din Romania pe 17 martie

"La data de 21 martie 2012, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie, conform prevederilor art. 148 alin.1 lit. a si f din C. pr.pen., arestarea preventiva in lipsa a inculpatului Bolde Mihail, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, prev. de art. 7 al. 1 din Legea nr. 39/2003 si inselaciune cu consecinte deosebit de grave, prev. de art. 215 al. 1, 2, 3 si 5 Cod penal", se arata in comunicat.

Marti, 20 martie, Parlamentul a votat pentru ridicarea imunitatii deputatului Mihai Boldea. Dupa ridicarea imunitatii, Boldea nu a fost gasit pentru declaratii nici la Bucuresti, nici la domiciliul sau din municipiul Galati. In cursul serii de marti, deputatul a fost cautat acasa de politie.

Pentru ca oamenii legii nu l-au gasit, i-au lasat o citatie prin care il anunta ca trebuie sa se prezinte, miercuri, la sediul DIICOT Galati.

De asemenea, miercuri dimineata, in jurul orei 7:00, Boldea a primit si o citatie din partea DNA, pentru a se prezenta la Serviciul teritorial Galati al Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorii de la DIICOT Galati au solicitat Ministerului Justitiei ridicarea imunitatii deputatului Mihail Boldea pe care il acuza ca face parte dintr-un grup infractional organizat specializat in actiuni de inselaciune cu terenuri si apartamente, care a provocat un prejudiciu de un milion de euro.

Persoanele acuzate in acest dosar identificau terenuri si imobile, situate in zone centrale din Galati, proprietatea Consiliului Local Galati sau a unor persoane fizice, o parte din imobile fiind indisponibilizate in vederea confiscarii speciale in cauze penale pe care le treceau in proprietatea altor membri ai grupului. Printre altii, si un batran cu handicap a acuzat gruparea Boldea ca i-ar fi luat casa.

Boldea neaga ca ar fi facut ceva ilegal si sustine ca singura sa legatura pe care o are cu acest caz e ca a fost avocatul persoanelor implicate in acesta. 6 din cele 8 persoane implicate in acest caz au fost deja arestate.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Mihai Boldea plecat Romania tara africana, #Mihai Boldea fuga tara africana , #ancheta