Boldea: Recomand tuturor romanilor, plecati fratilor din Romania!

Luni, 19 Martie 2012, ora 17:33
4378 citiri
Boldea: Recomand tuturor romanilor, plecati fratilor din Romania!
Foto: ProTV

Deputatul independent Mihail Boldea, acuzat de DIICOT de inselaciune, se considera o victima a justitiei si spune ca in Romania nu mai e de trait. Intr-un interviu acordat inainte ca deputatii sa voteze ridicarea imunitatii lui, Boldea anunta ca vrea sa plece peste hotare la finalul anchetei.

"OK, eu sunt un golan. Spun dansii. Sunt un infractor. M-au pus sub invinuire, da, n-am o problema, justitia trebuie sa-si faca cuvantul. Nu este corect ca justitia sa se deruleze la televizor. O sa ma duc in fata unui judecator daca se va considera necesar, abia astept, le-am spus foarte clar, nu ma apar in dosar atat timp cat voi faceti cercetarea", a declarat Boldea intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Stirile ProTV.

Deputatul este hotarat ca, dupa incheierea acestui dosar si lamurirea tuturor acuzatiilor, sa-si vanda toate bunurile si sa plece din Romania, ceea ce le recomanda tuturor romanilor.

"Asta este justitia in Romania? E de trait in Romania? Eu in Romania nu mai stau. Dupa ce am terminat, am si spus, nu vreau sa mai candidez, nu ma mai intereseaza politica, nu ma intereseaza aceasta mizerie din justitie, vreau doar sa plec din Romania. Dupa ce se termina acest dosar, vand ce mai am si-am plecat, nu mai stau aicea.

Recomand tuturor romanilor, plecati fratilor din Romania, ca daca ajungeti pe mana sistemului judiciar, cel putin vorbesc aici de faza de urmarire penala, riscam sa stam la puscarie pana se trezeste un domn judecator dimineata, bine relaxat, sa se apuce sa citeasca dosarul" - a mai declarat parlamentarul acuzat de inselaciuni cu terenuri.

Procurorul General a solicitat oficial luni Camerei Deputatilor sa isi dea acordul pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului Mihail Boldea, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

Partidele aflate la guvernare, in frunte cu PDL pe listele caruia a intrat Boldea in parlament, au anuntat ca vor vota pentru ridicarea imunitatii acestuia. In timp ce PNL a facut un anunt similar, Victor Ponta a declarat ca PSD nu va vota favorabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Boldea fuga tara, #deputat Boldea mandat retinere, #deputat Galati inselaciune , #ancheta