Liderul PNL Galati, arestat in dosarul Boldea, vrea sa candideze la Parlament

Vineri, 23 Martie 2012, ora 16:56
4530 citiri
Liderul PNL Galati, arestat in dosarul Boldea, vrea sa candideze la Parlament
Foto: Arhiva

Liderul PNL Galati, Bogdan Boza, arestat in dosarul Boldea, a recunoscut in fata magistratilor ca a comis faptele de care este acuzat, dar le-a cerut sa il cerceteze in libertate si ceva mai repede, pentru ca intentioneaza sa candideze pentru un loc in Parlament.

Afirmatiile apar in incheierea redactata de Curtea de Apel Galati prin care au fost arestati complicii deputatului Mihail Boldea.

Bogdan Boza, fost contracandidat al Elenei Basescu la sefia Tineretului Democrat Liberal, in prezent lider al PNL Galati, a recunoscut acuzatiile care i-au fost aduse de procurori, mai exact falsificarea unui contract de management prin care incercau sa obtina un milion de euro de la SC Arcada Company din Galati, scrie Romania Libera.

"Din punctul sau de vedere cele 24 ore au fost o experienta, cel putin la nivel emotional si intelectual, foarte traumatizanta (...). Legat de masura retinerii pentru 24 de ore, sustine ca a recunoscut ca a gresit, a folosit un inscris falsificat care i-a fost furnizat de liderul si vedeta acestei zile (Mihai Boldea - n.red.), in cadrul unui proces. Sustine ca a inteles ce inseamna sa gresesti, isi asuma aceasta chestiune, isi mentine declaratia respectiva si se va pune tot timpul la dispozitia organelor, fiind in interesul sau sa se solutioneze cu celeritate aceasta speta, pentru ca intentioneaza sa ocupe o functie aleasa in Parlamentul Romaniei si pe cale de consecinta, intrucat orice situatie legata de imaginea sa ar fi un prejudiciu deosebit in evolutia sa profesionala", se arata in incheierea Curtii de Apel Galati referitor la ultimul cuvant al lui Bogdan Boza.

Conform sursei citate, Boza a sustinut ca nu este un pericol social, fiind "student" la Institutul Diplomatic Roman.

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa analizeze recursul declarat de Boza si restul complicilor lui Mihai Boldea fata de decizia Curtii de Apel Galati de a-i aresta pentru 29 de zile.

Intre timp, Mihail Boldea este cautat de Interpol pentru a fi adus in tara, in conditiile in care pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva in lipsa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bogdan Boza arestat Boldea, #lider PNL Galati arestat Boldea, #Bogdan Boza PNL candidat Parlament , #arestat