Toader, despre Boldea: Am incercat ca in Biblie sa-l facem sa renunte la ratacire

Vineri, 23 Martie 2012, ora 11:05
1761 citiri
Toader, despre Boldea: Am incercat ca in Biblie sa-l facem sa renunte la ratacire
Foto: Antena3

Seful organizatiei judetene a PDL Galati, Mircea Toader, nu se considera responsabil de promovarea lui Mihail Boldea in partid si in Parlament.

"Sigur nu pot sa ma debarasez de raspunderea politica, dar, la urma urmei, era un tanar avocat pe care organizatia l-a promovat pentru ca indeplinea toate conditiile de promovare. Adica sa fi activat, sa fi fost bun pe un domeniu cautat cum este cel juridic, capitol la care nu stam foarte bine.

Am solicitat date organelor de ancheta si raspunsul a fost ca toate plangerile s-au solutionat cu NUP. Un avocat are multe plangeri. Daca acum s-au reintors anumite dosare care primisera NUP in trecut, nu este vina mea", a declarat Mircea Toader, care este si liderul deputatilor PDL, intr-un interviu acordat pentru Adevarul.

El s-a dezvinovatit, respingand acuzatiile lui Boldea cum ca s-ar afla in spatele dosarului sau.

"Nu am avut nici cea mai mica contributie la dosar. Noi ne-am certat dupa ce el a avut tot felul de pozitii, l-a atacat pe premier, l-a atacat pe presedintele de organizatie.

El a candidat pentru functia de secretar general al organizatiei, iar colegii nu l-au ales si din acest motiv a plecat din partid. Noi am incercat ca in Biblie sa il facem sa renunte la ratacire, dar era prea ratacit", a mai explicat liderul PDL Galati.

Deputatul Mihail Boldea a primit joi mandat de arestare in lipsa, iar vineri a fost dat in urmarile internationala. Procurorii DIICOT Galati il acuza de inselaciune, intr-un dosar in care alte sase persoane dintr-o retea imobiliara din care facea si el parte au fost deja arestate.

Conform DIICOT, Mihail Boldea a parasit tara pe 17 martie, desi stia ca pe numele sau s-a inceput urmarirea penala.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Mircea Toader Boldea promovat partid, #Boldea PDL Galati, #Boldea fugit tara , #arestat