Ziare.com

Cluj: Un senator PDL ar putea parasi partidul din cauza candidaturii lui Papahagi

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 19:24

   

Cluj: Un senator PDL ar putea parasi partidul din cauza candidaturii lui Papahagi
Senatorul PDL Mihail Hardau ar putea parasi partidul si candida in numele altei formatiuni politice, nemultumit ca Adrian Papahagi va candida in Colegiul 1 Cluj-Napoca, pe listele pentru Camera Deputatilor ale ARD, colegiu pe care l-ar fi vrut Hardau, sustin surse democrat-liberale.

Surse din PDL Cluj au declarat, sambata, ca Mihail Hardau, fost ministru al Educatiei, presedintele Comisiei de Invatamant din Senat, este nemultumit de faptul ca Adrian Papahagi va candida la Cluj-Napoca pe listele Aliantei Romania Dreapta, desi acesta "nu a muncit nimic si este doar fiul tatalui sau, Marian Papahagi", fost director al "Accademia di Romania" din Roma.

"Domnul senator Mihail Hardau nu este de acord cu candidatura lui Adrian Papahagi in Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputatilor, pe listele Aliantei Romania Dreapta. Papahagi este sustinut de Fundatia Crestin Democrata, iar domnul Hardau a spus ca este nemultumit ca se impune aceasta candidatura deoarece Papahagi nu a muncit nimic, este doar fiul tatalui sau, Marian Papahagi, fost director al 'Accademia di Romania' din Roma.

Domnul Hardau a spus ca ar putea candida impotriva lui Adrian Papahagi, pe acelasi colegiu, si isi va gasi o alta optiune, daca situatia nu se schimba. Domnia sa a precizat ca nu ii plac fripturistii si ca vrea sa castige colegiul in baza capitalului electoral pe care il are, pentru a-l scoate din joc pe Papahagi si a-l trimite pe acesta la Paris, unde si-a facut studiile", au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, Mihail Hardau ar fi sustinut ca decizia Aliantei Romania Dreapta de a-l sustine pe Adrian Papahagi in Colegiul uninominal nr. 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputatilor este "o decizie stramba".

Mihail Hardau isi castigase, la alegerile precendente, mandatul de senator in Colegiul nr. 1 Senat, care inglobeaza Colegiile 1 si 2 pentru Camera Deputatilor, iar la alegerile din iarna ar fi vrut sa candideze, potrivit surselor citate, in Colegiul 1 Cluj-Napoca, pe listele pentru Camera Deputatilor.

Pe listele ARD Cluj pentru Camera Deputatilor s-au inscris pentru a candida la alegerile din 9 decembrie, printre altii, actualii deputati PDL Daniel Buda, Petru Calian si Adrian Gurzau, fostul consilier al premierului Emil Boc, Iuliu Pacurariu, consilierul judetean Rares Rusu, iar pentru Senat fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, sau liderul PDL Campia Turzii, Crstian Haiduc.

Listele ARD Cluj pentru alegeri trebuie finalizate pana in 15 octombrie.

Citeste mai multe despre Mihail Hardau Alianta Romania Dreapta
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2028 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mai sunt si alte colegii in care d.l Hardau poate candida plus.....

...redistribuirea.
Si PDL va avea multe posturi de redistribuire.

 

Alta este problema Cob-"casta politică a PD-L-ului" de ieri,

"ARD-ZOII" de azi.
S-au ținut și se țin de mană, din păcate la rău, altfel cum ar fi putut devenii,din politicieni oportuniști și samavolnici, "oameni de afaceri cu statul și pricepandu-se numai la parcări, borduri și drumuri", unde banu-i mult și de nemăsurat.
Experiență neplăcută cu profesorii, a avut și va avea, strecurați finind prin gaura cheii, din nevoia de a avea și intelectuali, numiți de ei "intelectualii dreptei", dar fără a fi de dreapta, faptic și-n crez, ci indeplinind numai nevoia de a vorbii, celor care incă mai ii ascultă, mulți din curtoazie și curiozitate politică, despre dreapta și valorile dreptei, dar numai din cărți, că de cele in viață, nu trebuie vorbit, ci apărat, dacă vrei să ai funcție de la stat cu salariu gras și stufos, mașină la scară și cu șofer, așa cum s-au format mulți dintre ei, altfel de "patrioți" ce erau, repede luau drumul străinătății, Romania fiind doar de supt.
La acestă castă nu s-a renunțat nici măcar acum cand sunt foarte aproape să se ardă, salvarea avand loc numai pe greșeala adversarului și pe faptul că este posibil ca electoratul cu adevărat de dreapta să mai fie păcălit incă o dată, crezand că "ard-zoii" sunt și de dreapta, cand de fapt, au fost și vor fi, orice ar face, numai poziționați la dreapta, din pragmatism politic și de ce nu tactic și strategic, doar se trag din aceiași butași trandafirii, schimbandu-și numai culoarea, conjunctural, certandu-se ca dracii și rămanand mereu parlamentari, guvernand impreună, sau pe rand și numai "nerăbdarea catarului Ponta" și "năravurile lui Băsescu" făcand să fiarbă "in suc propriu".
Acum, cand s-a format ARD, au avut chiar tupeul să sfideze celelalte partide cu adevărat de dreapta, mici incă și asta numai din cauza unui mediu politic nestimulativ, neprietenos și lipsit de concurență politică liberă, tocmai datorită unui sistem politic creeat de ei, resursele fiind acaparate numai de ei , așa cum s-a intamplat și in economie, dar in schimb punand in fața concurenților politici bariere de netrecut, mai ales lipsa sediilor, ei in schimb punand mana pe sedii impunătoare, dar fără viață politică.
A venit vremea, mai mult ca oricand, să ne luăm țara in bună grijă și administrare, din mana acestor oligarhi, ce au devenit adevărate clanuri politice, și care a incremenit țara in lipsă de speranță.
Cum putem face asta ? -să nu mai alegem aceiași actori politici și candidații lor, ce de 23 ani le-am tot dat votul nostru.
Oameni noi, competenți, eficienți, integri și responsabili, vor ieși la lumină, hotărați fiind să candideze pe listele Uniunii Populare Social Creștine ( UPSC ), să caștige alegerile și astfel să asigure Buna Conducere de care are atata nevoie țara noastră.
Nu au nevoie decat de votul nostru !!!

Noi, cu noi !!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor