Hardau: Sunt cinci legi ale Educatiei in dezbatere la Comisia de Invatamant

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 11:06
1614 citiri
Hardau: Sunt cinci legi ale Educatiei in dezbatere la Comisia de Invatamant
Foto: Antena 3

Legea Educatiei propusa de Guvern ramane in continuare in dezbatere in Comisia de Invatamant din Senat, alaturi de alte cinci legi ale educatiei propuse de parlamentari, sustine Mihail Hardau, presedintele Comisiei.

"Mai avem trei legi propuse de PNL prin reprezentanti ai sai, respectiv una initiata de Andronescu din partea PSD. Avem la comisie cinci legi ale Educatiei nationale", a declarat Mihail Hardau, la Antena 3.

Acesta a declarat ca parlamentarii PD-L ar fi dorit suspendarea dezbaterilor pana la raspunsul Curtii Constitutionale privind conflictul de interese dintre putera Executiva si cea legislativa, care ar fi aparut odata cu angajarea raspunderii Guvernului pe lege.

Cu toate acestea, Comisia de Invatamant a decis continuarea dezbaterilor, sustine Hardau, la sugestia Opozitiei.

"In cadrul comisiei este de precizat ca, de comun acord, am stabilit ca nu vom discuta articole din aceasta lege pana nu se pronunta Curtea Constitutionala, lucru care a fost anulat de grupul Opozitiei condus de Ecaterina Andronescu.

CCR redeschide miercuri dezbaterile pe conflictul privind Legea Educatiei

Calendarul motiunii de cenzura, stabilit dupa decizia CCR pe Legea Educatiei

Noi am avut cutume de tratare in consens cu dumnealor si-au permis, beneficiind de regulamentul de functionare al Comisiei Permanente si au constinuat cu un adevarat galop au trecut prin articolele Legii Educatiei. Aici se confirma teroia lui Daniel Funeriu, ca PSD a blocat pe durata a patru luni dezbaterea pe Legea Educatiei", a spus Mihail Hardau.

PSD si PNL au depus o motiune de cenzura, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului pe Legea educatiei, calendarul motiunii urmand sa fie stabilit dupa ce CCR va decide asupra sesizarii de conflict institutional depuse de presedintele Senatului, Mircea Geoana, privid aceasta lege.

Dezbaterile la Curtea Constitutionala sunt reluate miercuri.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#legea educatiei, #cinci legi educatie, #mihail hardau, #Hardau Legea Educatiei , #stiri Mihail Hardau
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
"Aici se confirma teroia lui Daniel Funeriu, ca PSD a blocat pe durata a patru luni dezbaterea pe Legea Educatiei", a spus Mihail Hardau."