Ziare.com

Neamtu cere donatii de la oameni de afaceri pentru Noua Republica

Joi, 14 Februarie 2013, ora 19:21

   

Neamtu cere donatii de la oameni de afaceri pentru Noua Republica
Mihail Neamtu le cere oamenilor de afaceri sa doneze bani pentru Noua Republica, el avand grija sa mentioneze in scrisoarea deschisa pe care le-a trimis-o potentialilor binefacatori ai partidului cum genereaza ei valoare, platesc taxe si impozite si tin tara pe umeri.

"Ei se bazeaza pe baroni si moguli. Noi ne bazam pe generozitatea ta. Doneaza acum!", se arata intr-un banner care insoteste scrisoarea lui Neamtu catre anteprenori.

"Leul tau valoreaza mai mult decat milionul lor", spune un alt mesaj foto al NR, care arata un leu inconjurat de hiene.

Neamtu le scrie potentialilor donatori cum a fost initiativa privata sufocata in Romania, cum intreprinzatorii sunt impovarati fiscal si legislativ si ca el si partidul sau - "curat, nascut iar nu facut" - le intelege problemele, deoarece cea mai mare parte a membrilor NR (aproximativ 80%) e formata din antreprenori, manageri si liber profesionisti.

Neamtu nu uita sa le promita donatorilor ca partidul caruia ii vor incredinta o parte din avutie va reduce birocratia, va scadea taxele, va simplifica legislatia fiscala si alte masuri care ii vor ajuta pe afaceristi. Liderul NR mai spune ca partidul are nevoie de banii antreprenorilor ca sa promoveze "oameni valorosi, atasati de idealul libertatii antreprenoriale in spatiul public".

In scrisoarea catre potentialii sponsori, Neamtu mai spune cum acestia sunt caracterizati de "munca cinstita, excelenta, curaj".

"Clasa politica a tolerat sau a incurajat risipa, indatorarea si cersitul, pedepsind in schimb munca cinstita, excelenta, curajul si capitalul antreprenorilor. Clientelismul si cleptocratia politica au gripat primul motor al dezvoltarii si primul alimentator al bugetului de stat: antreprenoriatul. Dumneavoastra faceti parte dintre cei care platesc taxe si impozite, genereaza valoare adaugata si tin pe umeri statul. Clasa politica va datoreaza mai multa grija. Noua Republica e un partid pro-business. Intreprinzatorii merita sa fie tratati nu doar cu promisiuni, ci sa fie reprezentati la Bruxelles si la Bucuresti. Ne propunem acest lucru pentru 2014 si 2016", sustine Neamtu.

Sursa: rNews

Articol citit de 1336 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Neamtule, donatiile se fac doar daca te duci la ei...

... in uniforma verde si cu mana pe pistol.

 

WOW !

Aceiași Mărie....cu altă pălărie !

 

Asa ..Neamtule nu te lăsa..Dar schimbă numele Partidului in ..PCR**

..**Nu te Speria.**..!!!
.Adică;...Partidul Comerciantilor Romani..!

.Sincer*...!!! Imi plac cateva Idei din Doctrina voastră..
..Insă prea mirositi a ..Portocale**..

..Ceea ce mă face să Cred că; Nu sunt altceva decat..VRĂJEALĂ..!!

....Păcat..!!!

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

''Crezul'' ... cui si in cine ?

Printre altele, Crezul crestinilor ne invata ca tot Crestinul crede in acea entitate divina nascuta si nu facuta adica, intr-o ''creatura'': ...''Nascut si nu facut, cel de-o fiinta cu Tatal... prin carele toate s-au facut.''

Prin urmare, daca cei de la ''Noua dreapta'' ne spovedesc si cine sint parintii naturali ai acestui partid, adica ''mama si tata'' partidului, sint dispusa sa ma inscriu pe listele acestuia.

Pina atunci - fiindca ideile pot veni de oriunde, greu este sa le aplici in practica - as vrea sa stiu cum poate fi nascut existential un asemenea partid si care-i rostul acestuia in cosmogonia identitara a neamului romanesc ? ''Enoriasii'' sau adeptii sint recunoscuti pe linie matriarhala sau ... patriarhala? Sau amindoua?

S-auzim numai de bine,

Ariana din Carpati

 

*** spume !

L-am ascultat azi pe ipocritul asta de Neamtu cum prezenta el istoria monahala de la Rohia ....mi s-a facut " cu lamaie " .
Nu de alta dar acelasi Neamtu "glasurea" prin inaltele scrieri ale sale platite din banii statului ( ca de' omul de dreapta autentic n-a prea lucrat niciodata in privat ) cu tenta pupincur.ista plesiana , a ajuns sa explice cum drumul spre mormantul lui Arsenie Boca este o carare a confuziei .....da ,da ....asa scria eruditul dreptaci O CARARE A CONFUZIEI .
In afara de debitul verbal pe care il are pe la emisiunile politice .....zero barat .
Neamtule ....pa si pusi !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor