Vlasov o certa pe fata lui Voiculescu si voia sa-l lase B1 in pace: Se leaga de viata mea inutil - stenograme

Luni, 15 Iunie 2015, ora 19:09
5250 citiri
Vlasov o certa pe fata lui Voiculescu si voia sa-l lase B1 in pace: Se leaga de viata mea inutil - stenograme
Foto: B1 TV

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov apare in stenograme ale procurorilor DNA, in care ii cere explicatii Cameliei Voiculescu (foto) pentru o stire defavorabila aparuta la una dintre Antene.

"La data de 01.02.2013, ora 17:15:22 inculpatul a contactat-o pe Camelia Voiculescu si i-a cerut explicatii pentru un material jurnalistic defavorabil proiectului legislativ publicat de trustul Intact Media", se arata in rechizitoriul DNA, citat de Stiripesurse.ro.

26 de zile mai tarziu, pe 27 februarie 2013, Mihail Vlasov suna o persoana neidentificata, "Viorel", cerandu-si sa intervina la "astia de la B1", pentru a inceta campania media pornita in acea perioada impotriva proiectului de lege ce viza preluarea Registrului Comertului de catre CCIR.

Vlasov, stenograme cu Ponta, Crin si Blaga: Ponta e mare coarda, nu-i vreun prostanac

"Vroiam sa te rog, poate-l rogi pe George... tu, din partea ta, sa ma lase astia de la B1 in pace. Se leaga de viata mea, in mod inutil, tot timpu'.

(...) Cu Registrul, cu ne-Registrul. Ca... cu Mona, cu ne-Mona, ca... sunt prieten cu Mona Pivniceru, ca... o mie de golanii de-astea, si ca vreau sa iau Registrul. De parca vreau sa-l iau sa-l duc acasa si... Niste tampenii si nu-mi face nicio placere s-aud cum... Se-nhama astia de mine. (...) Au alte subiecte, nu sunt eu un subiect atat de important", spune Vlasov.

Vlasov, noi probleme in justitie - a fost trimis in judecata pentru dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov a fost trimis in judecata, luni, de procurorii DNA, in stare de libertate, pentru infractiunea de dare de mita.

Potrivit unui comunicat DNA, Vlasov, care este avocat in Baroul Iasi, i-a cerut unui deputat (al minoritatilor nationale, Mircea Grosaru, decedat pe 3 februarie 2014 - n.red.), pe 26 februarie 2013, cand era presedinte al Colegiului de Conducere al CCIR, sa ii sustina interesele prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali si activitatea de inregistrare in registrul comertului".

Prin cererea sa, Vlasov dorea influentarea adoptarii unui act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului si astfel sa controleze veniturile obtinute din activitatea desfasurata de Registrul Comertului.

In schimbul sustinerii proiectului de lege, Vlasov i-a promis deputatului, ca il va numi in functia de arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa CCIR, mai arata DNA.

Astfel, Mihail Vlasov a pus pe ordinea de zi a sedintei din data de 6 martie 2013 a Colegiului de conducere al CCIR cererea deputatului de acordare a functiei de arbitru, a supus votului membrilor colegiului si a votat alaturi de acestia numirea deputatului in functia promisa.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Mihail Vlasov Camelia Voiculescu, #Mihail Vlasov B1 TV, #Mihail Vlasov DNA, #Mihail Vlasov stenograme , #arestat