Mike Tyson, condamnat pentru viol, invitat de onoare in Parlament: Politica e neplacuta (Video)

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 16:49
9569 citiri
Mike Tyson, condamnat pentru viol, invitat de onoare in Parlament: Politica e neplacuta (Video)
Foto: Facebook/Mike Tyson

Fostul campion mondial de box Mike Tyson, condamnat pentru viol, a vizitat ca invitat de onoare Palatul Parlamentului, in care s-a si ratacit pentru cateva momente.

Vizita a inceput, miercuri, in zona in care se afla Senatul, unde pugilistul a avut parte de o primire oficiala facuta de un grup de senatori. Tyson s-a declarat impresionat de cladire, despre care a spus ca este "uimitoare".

El a mentionat insa ca "politica este neplacuta" si a refuzat sa confirme daca il sustine pe Donald Trump in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Pugilistul a fost escortat de garzi de corp si a grabit pasul pentru a se indeparta de reporterii care l-au insotit pe parcursul vizitei care nu a fost lipsita de situatii neprevazute. Nu de putine ori, Tyson a fost directionat gresit, iar membri din staff-ul sau si-au manifestat indignarea folosind un limbaj licentios.

Fostul campion mondial a avut un moment de ratacire la Senat chiar in holul care da spre cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. "Mike, Mike!", l-a strigat unul dintre organizatori, incercand sa il indrepte in directia opusa pentru a urma traseul care i-ar fi permis pugilistului sa viziteze si Camera Deputatilor.

Tyson nu a putut vizita sala de plen a Senatului pentru ca era inchisa, insa a avut acces la Camera Deputatilor si a aruncat o privire si intr-una dintre salile incluse in traseul de vizitare al Camerei Deputatilor, sala Nicolae Titulescu.

In incercarea de a-i oferi lui Tyson intimitate, garzile de corp au imbrancit reporterii si au incercat sa le blocheze accesul in mai multe puncte.

Vizita s-a sfarsit la Camera Deputatilor, pe care Tyson a parasit-o "pe furis", departe de reporterii care il asteptau.

Nicolae Cristescu, om de afaceri si fost patron al clubului Rapid, l-a insotit pe Mike Tyson in timpul vizitei si a apreciat, la final, ca "organizarea a fost un succes". Cat priveste problemele penale ale fostului campion mondial, Cristescu a spus ca "pana la urma nu ne intereseaza, sunt problemele lui si chiar nu ne intereseaza".

Amintim ca Mike Tyson a fost acuzat ca a violat o tanara si a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare, din care a facut doar trei.

Secretarul PNL al Senatului, Ben-Oni Ardelean, a anuntat, marti, ca Mike Tyson va vizita miercuri Palatul Parlamentului. Pugilistul a venit in Romania pentru a participa la lansarea unei bauturi.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a considerat ca invitatia nu este "onoranta pentru institutia Parlamentului" si a spus ca "ii pare rau" de aceasta situatie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mike Tyson Parlamentul Romaniei, #Mike Tyson Casa Poporului, #Mike Tyson Romania , #stiri Mike Tyson