Vedete care au nevoie de o masa buna! (Galerie foto)

Sambata, 24 Mai 2014, ora 16:19
4327 citiri
Vedete care au nevoie de o masa buna! (Galerie foto)
Foto: All Things Celeb

De la slab la anorexic drumul e foarte scurt, in cazul unor vedete. Exista cateva celebritati care, in goana lor de a fi cat mai in forma, au exagerat, iar rezultatele nu mai sunt placute privirii.

All Thingh Celeb a adunat cateva astfel de exemple, care arata ca oricat ai fi de faimos si de bogat, poti sa fii orbit de propria vanitate si sa-ti vezi deformata in oglinda imaginea.

Un astfel de exemplu este modelul Alexa Chung, care recunoaste ca adesea e prea ocupata ca sa manance.

Un alt exemplu ce nu trebuie urmat este cel al lui Rachel Zoe, designer si stilist al multor vedete. Dupa ce a nascut cel de-al doilea copil, pe Kaius, aceasta s-a infometat pentru a reveni la silueta de odinioara, respectand cu sfintenie dieta celor 600 de calorii. Practic, a mancat doar fructe, nuci, migdale si alte seminte si cafea.

Tara Reid a fost fotografiata recent pe o plaja din Miami, iar imaginea este departe de cea a unei femei sexy. Conform publicatiei, ea pare mai degraba anorexica.

Chiar actrita declara ca mananca o singura data pe zi. In schimb, bea litri intregi de suc dietetic si apa minerala, pentru a-si umple stomacul. Pizza si inghetata mananca foarte rar, la petreceri, dupa care reia regimul draconic, extrem de periculos pentru sanatate.

Nicole Richie, fiica lui Lionel Richie, are antecedente in ceea ce priveste anorexia. Aceasta a fost fotografiata recent la un eveniment si era numai "piele si os".

Nici nu e de mirare daca iei in considerare faptul ca dieta ei consta in seminte de floarea-soarelui, telina, suc si guma de mestecat. Presa straina scrie ca nu ar avea mult peste 40 de kilograme.

Asa arata Behati Prinsloo, femeia care ii va deveni curand sotie lui Adam Levine, numit recent Cel mai sexy barbat in viata de catre revista "People".

A fost desemnat cel mai sexy barbat in viata: Credeam ca glumesc cand mi-au dat premiul

Formele ei de model Victoria's Secret par sa fi intrat serios la apa! Behati sustine ca mananca orice, dar cu moderatie si ca incearca sa fie tot timpul activa, facand surf, pilates si yoga.

Actrita Denise Richards, fosta sotie a lui Charlie Sheen, face eforturi mari pentru a se mentine in forma. Prea mari, s-ar zice, dupa cum arata! Dieta ei consta in fructe, legume, albus de oua, terci de ovaz, foarte putina carne de pui si orez, asa cum a declarat chiar ea. Singurele slabiciuni sunt covrigeii sarati si inghetata.

Cat despre miscare, vedeta apeleaza la Pilates, mai ales ca doar prin aceasta metoda a putut sa-si recapete abdomenul tonifiat, dupa cele doua nasteri prin cezariana. In plus, e mereu ocupata sa alerge dupa cele doua fete, dar si dupa gemenii lui Charlie Sheen, de care tot ea are grija.

Modelul britanic Poppy Delevingne sustine ca felul in care arata se datoreaza arderilor intense. Si aceasta afirma ca mananca orice cu moderatie, mai putin ocazionala punga de popcorn extra-large, atunci cand merge la film.

Miley Cyrus pare sa "intre si ea la apa" pe zi ce trece. Fosta Hannah Montana are 49 de kilograme in prezent. Alergia la gluten nu o lasa sa manance ce si-ar dori, sustine cantareata.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#vedete prea slabe, #vedete slabe poze, #vedete anorexice, #vedete probleme greutate , #stiri Miley Cyrus