Mircea Badea explica de ce a pierdut meciul cu motociclistul. Ce ii transmite adversarul

Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 11:01
32691 citiri
Mircea Badea explica de ce a pierdut meciul cu motociclistul. Ce ii transmite adversarul
Foto: Eugen Georgescu/Kempo MMA Federatia Romana

Mircea Badea a vorbit, sambata, despre meciul pe care l-a disputat cu Teodor Emi, multiplul campion national in sporturile de contact care l-a provocat pe realizatorul Tv dupa ce acesta din urma a avut mai multe "meciuri verbale" cu niste motociclisti.

"Totul a fost in regula, adica au organizat un cadru absolut civilizat, ireprosabil. Am inteles la propaganda basista ca daca nu dau curs unei provocari mi-e frica. Nu mi-e frica, deci m-am dus pe persoana fizica, m-am inscris in federatie, cu toate formalitatile, am facut vizita medicala, a fost un cadru civilizat si perfect controlat.

Acum, eu am 40 de ani, nu am exercitiu specific cum e in fiecare sport. O repriza si jumatate, multiplul campion national a dat tot ce-a putut sa dea. Iata-ma! Probabil ca la fotbal in curtea scolii riscam sa ma accidentez mai mult decat acum cand nu am nici cea mai mica vanataie. Bun, dupa o repriza jumatate am zis 'cred ca e sufiecient', ca n-am conditie fizica specifica. Acum comentariile de dupa... stii cum sunt, n-ai cum sa le stavilesti niciodata", a spus Badea, sambata seara, la Antena3.

Mircea Badea, batut de un motociclist - Cum a incasat pumni si picioare (Video)

Acesta a precizat, insa, ca motociclistul-luptator a esuat in planul sau de a-l "calca in picioare".

"Eu am inteles ca asta era miza, ca tre' sa-mi dea ala in fata fara numar si in principiu sa ma calce in picioare si sa ma faca knockout... Uite-mi fata, ce sa vezi, nu am fost facut nici KO si nu am nici macar o vanataie", a mai spus realizatorul de la Antena3.

El le-a transmis insa si un mesaj luptatorilor profesionisti: "luptatorii profesionisti din Romania, sportivii profesionisti sa se astepte la provocari sportive ca eu am inteles ca orice provocare trebuie acceptata pentru ca altfel ti-e frica".

Teodor Emi: Am fost depasit de super-puterile lui

Cat despre Teodor Emi, acesta a scris pe o retea de socializare ca "alergatul si incasatul" lui Mircea Badea l-au depasit, astfel incat nu a reusit decat sa-l "invineteasca superficial".

"Imi asum faptul ca nu am putut sa-l invinetesc decat superficial pe Mircea Badea. Puterea mea de a lovi a fost cu mult depasita de super-puterile lui: alergatul si incasatul. Merita un nume de ring: Mircea Badea aka Alergatorul Incasator", a postat pe Facebook Teodor Emi.

Acesta a explicat imedit dupa meci si ca, totusi, l-a facut KO pe Mircea Badea, insa a fost vorba de knockout tehnic.

"S-a tinut mai bine decat ma asteptam, dar rezultatul a fost cel pe care l-am promis. Am promis sportului pe care-l practic si oamenilor care au avut incredere in mine. A fost TKO, adica knockout tehnic pentru ca Mircea Badea s-a retras", a declarat dupa meci Teodor Emi.

Ciuvica vrea desfiintarea federatiei: Tulburare mintala grava

Prezent sambata seara in aceeasi emisiune cu Mircea Badea, Mugur Ciuvica s-a aratat ceva mai suparat.

"Daca tot este domnul Badea aici...sanatosi suntem cu totii, mai putin la cap sunt aia care v-au provocat pe dvs. la lupte d-astea ca eu inteleg totusi ca basistii sunt retardati oarecum natural, dar chestia este foarte serioasa.

Adica nu as vrea sa devina chestia asta un exemplu, adica orice golanas karatist d-asta sa devina smecher. Am vazut ca dvs va pricepeti un pic, dar sa devenim fraieri noi astia care n-avem nici muschi si nici nu ne prea preocupa sa dam cu pumnii in oameni.

Am inteles ca asta e o federatie. Luni, federatia asta ar trebui desfiintata daca organizeaza lupte intre profesionisti si amatori asta este de tulburare mintala grava, indiferent ca amatorul, in cazul dvs, este cineva preocupat de chestia asta", a declarat si Mugur Ciuvica la Antena3.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Badea bataie motociclist, #Mircea Badea knockout motociclist , #Antena
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
Mircea,te rog eu,aranjaza tu,ca sa fac si io,un meci,cu baiatul asta
Poza meandrele concretului
meandrele concretului
rank 5
Ciuvică este doctor, rezerva lui Bănicioiu. Sănătatea în România cu