Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Carmen Bruma le da lectii romanilor care tin post: Daca vreti sa nu va bateti joc...

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 15:44
8522 citiri
Carmen Bruma le da lectii romanilor care tin post: Daca vreti sa nu va bateti joc...
Foto: Facebook/Carmen Bruma

Chiar daca e insarcinata, sau cu atat mai mult, iubita lui Mircea Badea are mare grija la dieta ei. De altfel, privind-o, nu numai ca nu observi faptul ca e gravida, insa n-ai cum sa nu-i remarci silueta zvelta.

Iar aceasta se datoreaza obisnuintelor sanatoase in materie de alimentatie. Din fericire, prezentatoarea TV este generoasa din fire, ea impartasind fanilor sai cateva din secretele sale, care o ajuta sa-si pastreze silueta invidiata.

Acestea se refera la perioada postului, in care iubita lui Mircea Badea recomanda sa se consume ciuperci, leguminoase (linte, fasole, mazare), cereale si pseudocereale (quinoa, amaranth, mei, hrisca, ovaz, orez brun si basmati), oleaginoase precum migdale, nuci, alune, seminte de dovleac crude, seminte de floarea soarelui si canepa.

In aceeasi postare de pe Facebook, Carmen Bruma recomanda, in calitate de om care a avut mari probleme cu greutatea intr-o perioada a vietii sale, acum insa fiind ca trasa prin inel, legumele proaspete de sezon, painea si pastele integrale, dar si polenul sau laptisorul de matca. Sunt recomandate, de asemeni, maslinele si fructele proaspete.

La polul opus se situeaza, "daca nu vrei sa-ti bati joc de organismul tau", asa cum scrie Carmen Bruma pe pagina sa de socializare, pateul vegetal, chiftelele si snitelele de soia, mezelurile de post, painea alba, cartofii prajiti, margarina, supele instant, gogosile, covrigeii, sticksurile, cornuletele, napolitanele, biscuitii si sosurile, unde sunt incadrate si maioneza din comert sau ketch up-ul.

Cea mai simpla reteta pentru ceva dulce

Carmen Bruma are un sfat util si pentru femeile aflate in situatia ei, adica gravide, care tanjesc dupa "ceva dulce", ea postand o reteta care nu presupune altceva decat a amesteca niste ingrediente: 2 lingurite seminte de susan, 2 lingurite seminte de chia, 1 ligurita de miere.

"Combinatia contine calciu, fier, magneziu, omega 3, fibre, proteine, elemente necesare pentru buna dezvoltare a sarcinii", scrie Carmen Bruma.

Privind cele mai recente fotografii postate de vedeta pe Facebook nu ai cum sa nu o crezi.

A.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Carmen Bruma sfaturi alimentatie post, #Carmen Bruma dieta, #Carmen Bruma dieta post, #Carmen Bruma alimente post, #Carmen Bruma insarcinata, #Carmen Bruma gravida, #Carmen Bruma poze insarcinata , #Carmen Bruma