A renuntat Gandul la Zoso din cauza lui Mircea Badea?

Duminica, 07 Martie 2010, ora 10:45
6892 citiri
A renuntat Gandul la Zoso din cauza lui Mircea Badea?
Foto: www.retusuri.blogspot.com

Conflictul dintre realizatorul emisiunii "In Gura Presei" si bloggerul Zoso a ajuns subiect de presa, dupa ce Mircea Badea s-a aratat revoltat ca acesta a fost inclus in comunitatea online de la "Gandul" si a spus ca nu va mai cita ziarul pana cand bloggerul nu va fi scos de pe lista.

La scurt timp dupa exprimarea nemultumirii realizatorului tv cei de la "Gandul" l-au sters pe Zoso din comunitatea online, iar Evenimentul Zilei sustine ca acest gest a fost o reactie imediata la "amenintarea" exprimata de Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "In gura presei" a afirmat ca nu-l deranjeaza Zoso, desi are "fata unuia calcat de tren", ci alegerea mai-marilor "Gandul" de a oferi pe site un spatiu editorial tanarului de ale carui capacitati intelectuale se indoieste. Dupa afirmatiile lui Mircea Badea, Zoso nu se mai regasea in comunitatea "Gandul".

In replica, bloggerul a afirmat ca nu poate sa considere scoaterea sa din pagina online a ziarului drept un efect al influentei pe care Mircea Badea o exercita asupra presei scrise in general si a "Gandului", in special, dar sugereaza ca disparitia sa de pe site, "la numai doua ore dupa ce Badea a amenintat ca nu mai citeaza" publicatia in cadrul emisiunii "In gura presei" nu poate fi doar o simpla coincidenta.

Cu toate acesteaGandul infirma speculatiile si mentioneaza ca Vali Petcu (Zoso - n. red.) nu a respectat regulile care i-au fost comunicate in momentul in care a fost inclus in comunitatea online a ziarului.

"De ce a fost blogul domnului mentionat in titlu indexat in Comunitatea "Gandul" numai doua zile? Tine exclusiv de regulile pe care i le comunicam de la bun inceput oricarui nou venit: 1. Trebuie sa mentioneze pe blogul personal faptul ca a acceptat sa intre in Comunitate. 2. In articolele pe care le preluam trebuie sa specifice si pe blog ca postarea a fost indexata. Pentru ca incercarile de a-i aduce aminte domnului respectiv ca a acceptat cele doua conditii au esuat, am decis ca postarile dansului sa fie retrase de pe prima pagina a ziarului", scrie Claudiu Pandaru.

In acelasi timp cei de la "Gandul" cred ca stirea publicata de "Evenimentul Zilei" transforma ziarul "pentru o zi, intr-o olita online ce deschide drumul unei noi specii - jurnalismul de pixel".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Badea Zoso, #exclude comunitate Gandul , #In gura presei
Comentarii
Poza GuzganRozaliu_vrajitor
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Stiind că tata fitzuicii este CTP si mama Mircea (fă-te că lucrezi 700 ha furate de la stat) la care au mai pus umărul si alte vietăti securiste care au căpusat "Adevărul", este explicabil gestul de a ceda la amenintările unui psihopat.
Poza bigone
bigone
rank 2