Mircea Badea, dupa discursul lui Ponta: Eu pe baietasul asta nu-l votez!

Joi, 09 Februarie 2012, ora 18:50
7672 citiri
Mircea Badea, dupa discursul lui Ponta: Eu pe baietasul asta nu-l votez!
Foto: Arhiva

Realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea, spune ca nu-l mai voteaza pe Victor Ponta, cel putin, nu dupa controversatul discurs pe care presedintele PSD l-a avut, joi, in Parlament. Mai cinstit, continua Badea, ar fi sa-l voteze pe Traian Basescu.

"Eu pe baietasul asta (Victor Ponta - n.red.) nu-l votez. Mai cinstit, mai onest si mai direct ar fi sa il votez pe Basescu. Si pe Udrea. Pe Boc si pe Tunsu'" scrie Mircea Badea pe blogul personal intr-un text publicat joi, intitulat "Ponta sustine Guvernul Basescu".

Antonescu: Nu m-am simtit reprezentat de discursul lui Ponta, dar USL are nevoie de unitate

Insa nici PNL nu va avea parte de votul lui Badea daca ramane "la pachet" cu PSD, ii avertizeaza jurnalistul pe liberali: "Si daca Ponta, acest 'groupie' al serviciilor secrete, va ramane la pachet, integrat in USL, atunci nici partenerii sai nu vor beneficia de votul meu".

"Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ si aspirational, a fost strabatut de la cap la coada de un ton defensiv, inferior, 'apologetic', chiar umil. Este pana la urma o dovada de coerenta din partea domnului Ponta care, acum o saptamana, aprecia activitatea SRI si SIE, le considera 'independente' si opta pentru 'stabilitate' si 'continuitate'", aminteste Mircea Badea.

Nu in ultimul rand, realizatorul "In gura presei" sugereaza ca mai cinstit ar fi sa-l voteze pe presedintele Traian Basescu decat pe Victor Ponta chiar si in contextul in care Ceausescu era mic copil pe langa actualul sef al statului: "Ceausescu a fost mic copil pe langa Basescu. Asta nu va pleca nicaieri".

Ponta, in Parlament - sfaturi, laude si atentionari pentru Ungureanu, critica presei

Liderul PSD, Victor Ponta, a sustinut, joi, in plenul Parlamentului, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute si prin care a lasat sa se inteleaga ca Opozitia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat dupa discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o sedinta ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD si a presedintelui formatiunii social-democrate.

A.T.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Mircea Badea voteaza Ponta, #Badea voteaza Basescu Ponta, #Mircea Badea discurs Ponta, #Victor Ponta discurs Parlament , #In gura presei