Mircea Badea, in razboi cu colegii din Antena din cauza unei profesoare care il hartuieste

Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 23:45
17285 citiri
Mircea Badea, in razboi cu colegii din Antena din cauza unei profesoare care il hartuieste
Foto: Antena 3

Mircea Badea este foarte suparat pe colegii sai din trust, dupa ce o profesoara de romana care il hartuieste si il tine treaz noptile a fost invitata sa isi spuna povestea la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

In emisiunea de marti seara, Badea a relatat cum intr-o noapte a fost terorizat de o femeie care i-a sunat intruna la interfon, apoi la sonerie si a batut cu mainile si picioarele in usa (de la casa parintilor unde venise sa doarma).

Intr-un final, dupa ce a fost amendata de politie si rugata sa plece de doua ori, doamna respectiva a putut fi convinsa sa dispara doar cu amenintari de catre femeia de serviciu din bloc.

A doua zi dupa ce Badea a povestit toate acestea, femeia cu pricina, o profesoara de limba romana de la liceul unde a studiat si Badea, a fost invitata miercuri in emisiunea Simonei Gherghe, unde a sustinut ca realizatorul TV ar fi chemat-o la el acasa, in noaptea in care Badea a chemat politia ca sa scape de ea.

"Am fost chemata in mod repetat si insistent, chiar daca (Mircea Badea - n.r.) a folosit limbajul aluziv, cifrat. N-a fost asta in mintea si imaginatia mea. Au fost in mod repetat si insistent semnale in acest sens, greseala a fost ca nu le-am inteles eu intotdeauna", a declarat femeia.

Profesoara si-a spus in prime time la Antena 1 povestea halucinanta si a relatat cum de doi ani de zile Mircea Badea i se adreseaza la fiecare final de emisiune prin formula de final Bine, pa!.

Pentru a-si dovedi spusele, femeia cere un test cu detectorul de minciuni si vrea sa prezinte analizele facute recent la psiholog, care arata ca este intreaga la minte.

"Analizele de natura psihica le-am facut la inceputul anului si sunt in regula. E pacat dupa 25 de ani de munca serioasa sa se faca si o aluzie in acest sens. Sunt o femeie care a primit semnale de la omul pe care il iubeste si de care credea ca este iubita", a declarat profesoara.

In emisiunea de miercuri seara, Badea a tinut sa precizeze ca nu are nicio legatura cu prezenta doamnei respective in platoul emisiunii Simonei Gherghe.

"Nu de la mine au facut rost de datele dansei, deoarece consider ca este o idee proasta, foarte proasta (...) Eu am povestit o intamplare, fara sa lipesc un chip si o identitate de intamplarea respectiva. (...) Mi se pare dizgratios si condamnabil din multe puncte de vedere sa faci spectacol", a spus suparat Mircea Badea.

Realizatorul TV a subliniat ca doamna respectiva are nevoie de ajutor de specialitate, "avand niste probleme de desprindere de realitatea obiectiva", asa incat nu stie daca profesoara are discernamantul de a face fata si de vorbi intr-o emisiune tv.

"Consider ca nu e bine, pentru ca multi vor intelege de aici ca: uite asa putem ajunge la un studio de tv".

Desi este foarte deranjat de decizia Antenei de a o invita pe femeie in direct la o emisiune, Mircea Badea nu face plangere la CNA impotriva propriului trust pentru ca uraste CNA-ul.

In schimb, Badea a spus, mai in gluma mai in serios, ca se gandeste sa se duca invitat la Catalin Maruta, la emisiunea Happy Hour de la ProTV, concurenta cu Acces Direct pe acelasi interval orar, ca sa vada "cum o sa mai faca Acces Direct audienta".

"Sigur ca Maruta nu stie, dar e un detaliu. Nu cred ca o sa ma refuze cand apar", si-a incheiat emisiunea de miercuri seara Mircea Badea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Mircea Badea profesoara, #Mircea Badea Acces Direct , #In gura presei