Scandal urias in sportul romanesc dupa bataia dintre Mircea Badea si motociclist

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 07:50
17838 citiri
Scandal urias in sportul romanesc dupa bataia dintre Mircea Badea si motociclist
Eugen Georgescu/Kempo MMA Federatia Romana

Sportul romanesc de contact este lovit de un scandal urias dupa lupta dintre prezentatorul TV, Mircea Badea si motociclistul Teodor Emi, multiplu campion national la Muay Thai.

Presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, Florentin Marinescu, sustine ca lupta dintre cei doi a fost "o mizerie", care nu trebuia sa aiba loc.

"E o mizerie! Au adus golania in sala de sport! Cum a putut avea loc asa ceva? Aceste dispute nu fac altceva decat sa murdareasca artele martiale. Pui sa se bata un om de pe strada cu un profesionist, iar federatia se implica si asigura logistica pentru o astfel de susanea...

Federatia de Kempo nu trebuia sa lase sa aiba loc o asemenea lupta. Badea s-a vazut ca e neantrenat, ce se intampla daca unul dintre ei termina meciul ranit? Cine raspundea? Artele martiale nu reprezinta asta. Amenintarile de genul iti rup capul, care au loc pe strada, nu se incheie in sala de sport", a spus Marinescu in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Acesta acuza Federatia de Kempo si pe presedintele acesteia, Amatto Zaharia, ca au incercat doar sa isi faca imagine pe urma meciului.

"Federatia de Kempo a urmarit sa isi faca imagine. Domnul presedinte Amatto Zaharia si-a trimis nevasta sa arbitreze! adica persiflarea e totala, nu se gasea un barbat. I-a dat valoare luptei punandu-si nevasta sa arbitreze. Ei, pe langa faptul ca nu au reusit sa-l faca sa renunte pe Badea, l-au mai si atatat. Ei l-au injectat cu o fraza de genul Mircea, e treaba ta, dar daca nu lupti nu esti barbat, l-au aprins si mai tare pe Badea, care a acceptat lupta. Nici adversarul sau nu a fost cine stie ce, n-a putut sa faca KO un amator. Faptul ca Badea nu avea nicio vanataie la sfarsitul luptei arata cat de tare a fost adversarul", a incheiat acesta.

"Badea a vrut sa lupte cu orice pret!"

In replica, Amatto Zaharia se apara si spune ca Mircea Badea a fost cel care a insistat sa se bata cu motociclistul, desi s-au depus eforturi considerabile pentru a-l convinge ca nu trebuie sa intre in ring.

Mircea Badea, batut de un motociclist - Cum a incasat pumni si picioare (Video)

"Am avut cu Mircea mai multe discutii in care am incercat sa il fac sa renunte. Am avut discutii si cu Teodor Emi in acelasi sens, iar acesta a fost dispus sa renunte si sa incheie conflictul. Mircea a vrut sa se lupte cu orice pret, cu orice reguli, oriunde."

Mircea Badea explica de ce a pierdut meciul cu motociclistul. Ce ii transmite adversarul

Mircea Badea a pierdut lupta cu motociclistul Teodor Emi, cel care l-a provocat in vara, dupa un schimb mai dur de replici.

Prezentatorul de la postul Antena 3 s-a prezentat la meci, insa n-a facut altceva decat sa incaseze lovituri si sa fuga de adversarul sau pana in momentul in care a decis sa abandoneze.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Badea lupta motociclist, #Mircea Badea batut motociclism, #Mircea Badea Teodor Emi, #Badea batut motociclist , #stiri Mircea Badea
Comentarii