Un membru CNA ia atitudine: Nu e ok, domnule Mircea Badea!

Duminica, 31 August 2014, ora 13:38
7701 citiri
Un membru CNA ia atitudine: Nu e ok, domnule Mircea Badea!
Foto: Realitatea TV

Narcisa Iorga, membru CNA, a comentat, duminica, faptul ca Mircea Badea intentioneaza sa se lupte cu un motociclist, ca urmare a unui scandal pornit saptamana trecuta, dupa ce realizatorul de televiziune a fost deranjat de un tanar pe un motor.

"Mircea Badea se va intalni in ring cu motociclistul care l-a provocat. 'E ok?', intreaba vedeta. Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Sa va explic de ce, chiar daca veti spune ca nu e treaba mea sa ma amestec", a scris pe blog Narcisa Iorga.

Membrul CNA aminteste ca ea si un coleg al sau s-a opus prelungirii licentei Antenei 3 cu inca noua ani, dar ca alti noua au fost de acord.

"Cu toate acestea, nu cred ca cei noua, care au votat in favoarea prelungirii licentei, au facut-o pentru ca Antena 3 sa devina o platforma de injurii, semne obscene si amenintari adresate unor persoane de catre dumneavoastra direct, nemijlocit, intr-un spatiu deschis si public", a continuat Iorga.

Scandalul Mircea Badea-motociclisti: Marturii de la "enervarea urangutanului"

Mai mult, spune ea, pentru gesturi si amenintari precum cele facute de Badea in direct la televizor o persoana normala ar fi fost retinuta.

"Pentru astfel de gesturi si amenintari, inclusiv cu o arma alba, o persoana oarecare poate fi retinuta, chiar daca exista un singur martor. Dumneavoastra le-ati facut intr-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi si amenintari nu sunt un pamflet!", este de parere reprentantul CNA.

Cat despre momentul luptei, Narcina Iorga il "sfatuieste" pe Badea sa transmita in direct evenimentul.

"Poate transmiteti si in direct evenimentul. Editie speciala, audienta maxima. Dumneavoastra sunteti realizator de televiziune si din aceasta postura ati adresat amenintari unei persoane, ati ridicat o bata din iarba si v-ati indreptat catre sosea, ati aratat semne obscene 'de la masuta' si de pe trotuar. Vedeti de ce nu e ok, domnule Mircea Badea? Nu pentru asta elibereaza CNA licente audiovizuale. (...)

Luati acest mesaj al meu ca pe un apel, domnule Mircea Badea, pe care vi-l fac, in ciuda injuriilor si amenintarilor dumneavoastra a caror tinta eu insami am fost. Sunteti un realizator de televiziune si din acest motiv sunteti un model pentru multi adolescenti si tineri, care s-ar putea sa va imite. Nu e ok! Va rog sa va opriti!", a incheiat membrul CNA.

Mircea Badea a anuntat pe o retea de socializare ca urmeaza sa se intalneasca in ring cu unul dintre motociclistii cu care a discutat in ultimele zile.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Narcisa Iorga Mircea Badea, #Mircea Badea scandal motociclisti, #Mircea Badea motociclisti , #stiri Mircea Badea