Sotia lui Mircea Basescu: Familia Anghel ne-a amenintat ca ne face de ras, daca nu primeste banii

Marti, 19 Mai 2015, ora 23:10
5894 citiri
Sotia lui Mircea Basescu: Familia Anghel ne-a amenintat ca ne face de ras, daca nu primeste banii
Foto: Arhiva Romania TV

Sotia lui Mircea Basescu, Doinita Basescu, a declarat, marti, la Tribunalul Constanta, ca sotul sau nu a luat niciun ban de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si ca aceasta a amenintat ca va face publice inregistrari compromitatoare daca nu va primi inapoi sumele care le-ar fi fost datorate.

Doinita Basescu a fost audiata marti, de catre magistratii constanteni, in dosarul in care mai multi membri ai familiei Anghel sunt judecati pentru santajarea fratelui fostului presedinte Traian Basescu, arata Mediafax.

Sotia lui Mircea Basescu a precizat ca relatia dintre cele doua familii era de respect reciproc in momentul in care ea si sotul ei au botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, precum si o perioada dupa aceea.

Doinita Basescu, iesire nervoasa in fata jurnalistilor: Va rog sa ma lasati in pace, sun la 112!

"Cand am botezat nu am avut niciun beneficiu material. I-am tratat cu respect si i-am intrebat ce obiceiuri au pentru a le putea respecta. Au venit la noi cu fetita de Paste, de Craciun, de ziua mea. Au fost relatii de respect din partea ambelor familii", a marturisit ea.

Relatiile s-au stricat dupa ce Bercea Mondial a fost arestat preventiv, iar rudele acestuia au inceput sa vina in vizite neanuntate.

"Am avut o discutie cu ei. Erau foarte ingrijorati si mi s-au parut agresivi. Au venit pentru a ma ruga sa vorbesc cu sotul meu sa le inapoieze niste bani. Le-am spus ca nu stiu despre ce bani este vorba. Ei mi-au dat un stick pe care era o inregistrare in care o alta persoana vorbea cu Florin despre acesti bani.

Eu nu am vrut sa iau stickul, le-am spus ca nu ma intereseaza si cu astfel de lucruri sa nu mai vina la noi. Le-am spus ca nu cred ca sotul meu a luat bani de la ei asa cum nu a luat de la nimeni niciodata, nu a venit cu bani acasa si nici nu aveam nevoie de bani", a spus Doinita Basescu, lamurind ca a aflat despre ce bani era vorba de la televizor, dupa realizarea flagrantului.

"Dupa ce mi-au spus de stick ne-au amenintat ca, daca nu primesc banii, ne fac de ras, dau la televiziuni imaginile. Am spus ca nu-i cred, pentru ca il cunosc pe sotul meu. L-am intrebat pe sotul meu despre ce este vorba si mi-a spus ca nu este adevarat, ca nu a primit bani de la familia Anghel", a precizat sotia lui Mircea Basescu.

Intrebata de avocatul familei Anghel, Pavel Abraham, daca au existat discutii si cu Traian Basescu, ea a replicat: "Nu i-am comunicat, nu am avut astfel de discutii cu presedintele".

La audieri s-au prezentat si fiica lui Mircea Basescu, Raluca, si fiul acestuia, Dragos, ei mentionand ca nu stiu detalii despre acest caz si ca au aflat totul din presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Doinita Basescu familie Anghel, #Doinita Basescu familie Anghel amenintari , #arestat