Mircea Basescu, dus la Tribunal pentru ARESTARE. REFERAT DNA: S-a folosit de calitatea de frate al presedintelui Romaniei pentru a face trafic de influenta.

Sursa: Gandul
Vineri, 20 Iunie 2014, ora 15:34
173 citiri
Mircea Basescu a fost adus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

Judecatorii vor decide daca fratele presedintelui va sta urmatoarele 29 de zile in inchisoare. In referatul cu propunerea de arestare procurori sustin ca Mircea Basescu s-a folosit de calitatea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.