Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Diaconu, fascinat de PE - Ce il irita si ce a schimbat pe holurile institutiei

Luni, 21 Iulie 2014, ora 08:07
3932 citiri
Mircea Diaconu, fascinat de PE - Ce il irita si ce a schimbat pe holurile institutiei
Foto: Antena 3

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat, duminica seara, ca este fascinat de ceea ce se intampla in PE, dar a mentionat si lucrurile care il enerveaza si ce detalii a observat pe holurile cladirii.

"Totul e fascinant pentru mine, ma pasioneaza tot ce se intampla si tot ce vad. De la maruntisuri, la un moment a fost o sedinta importanta cu protocol si usa aia fusese proptita cu doua furculite ca sa nu se inchida, erau bagate ca sa blocheze usa.

Pe unul dintre culoare sunt opere de arta si este una romaneasca, splendida, o cruce de lemn cu o inscriptie. Decat ca e pusa invers. Nu a vazut-o nimeni ani de zile. Am vazut-o, am fotografiat, asistentele mele au anuntat. Se pare ca acum au intors-o la loc. O sa apara pe Facebook-ul meu poze dinainte si de apoi", a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Mircea Diaconu si-ar putea pierde locul la Bruxelles: E o prostie, PE nu e curte de justitie!

Europarlamentarul, care a fost ales si vicepresedinte al comisiei de cultura a PE, a adaugat ca ii place foarte mult sa ia cuvantul, dar si ca si-a facut multi prieteni.

"Am prieteni deja foarte multi si lumea gusta stilul meu. Nu elaborez foarte mult. Simt ca vreau sa spun ceva, spun acel ceva. Si intr-un timp foarte scurt mi-am facut o suma de prieteni, cu care am relatii stranse, care ma asculta. Ma simt foarte bine acolo", a continuat Diaconu.

Ce il deranjeaza in PE

Totusi, exista si aspecte care nu il incanta, dupa cum a spus Mircea Diaconu.

"Sunt deja niste concurente lansate si eu personal am deja o enervare care apare pe o parte stanga a salii de plen. Partea aia de stanga este tarcata cu niste drapele englezesti puse pe masa fiecaruia dintre...din grupul acela de englezi care au facut campania (fata de romani -n.red.), ale domnului Farage, UKIP.

Ma enerveaza foarte rau si gesturile si comentariile nespuse. Ma irita. Aproape toti fac o confunzie intre notiunea de imigratie pusa peste muncitori sau oameni care lucreaza in Anglia. Nu am apucat inca. Am incercat sa musc subiectul asta. Un cetatean din sud estul Europei care lucreaza in alta tara europeana este un om care isi exercita dreptul la munca. Imigrantii sunt din afara Europei. E o chestiune de statut", a punctat europarlamentarul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Diaconu fascinat PE, #Mircea Diaconu PE, #Mircea Diaconu europarlamentar, #Mircea Diaconu Parlamentul European , #europarlamentar