Mircea Diaconu: O sa dau o lectie de cum se pot face lucrurile astea fara bani

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 19:40
4104 citiri
Mircea Diaconu: O sa dau o lectie de cum se pot face lucrurile astea fara bani
Foto: Enational

La scurt timp dupa pronuntarea deciziei definitive prin care lui Mircea Diaconu i se permite sa candideze la alegerile europarlamentare, actorul a declarat vrea sa arate ca poate sa castige voturi si fara sa aiba o campanie electorala puternic finantata.

"Nu pot sa ma gandesc decat la pasul urmator. O sa dau o lectie de cum se pot face lucrurile astea fara bani", a declarat Mircea Diaconu, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Intrebat daca asteapta scuze de la presedintele ANI, Horia Georgescu, actorul Mircea Diaconu a spus: "Nu cred ca se coboara dansul atat de mult".

Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare, a decis Curtea de Apel Bucuresti

De asemenea, Mircea Diaconu a spus ca nu este suparat pe fostii colegi liberali si ca printre primele telefoane pe care le-a primit pentru a fi felicitat a fost unul de la un fost lider PNL, dar nu a dorit sa dezvaluie despre cine este vorba.

Ulterior, intr-o interventia telefonica la Antena 3, Mircea Diaconu a spus ca el nu are "niciun merit" pentru decizia judecatorilor si a descris atmosfera din timpul procesului ca fiind plina de "presiuni".

"A fost un cosmar, sunt sleit de puteri"

"A durat doua ore jumatate, senzatia tuturor de fata a fost ca presiunile au fost enorme. (...) A fost un cosmar si eu a trebuit sa tac, sa inghit totul si sa fiu cuminte. Sunt sleit de puteri, dar parca am o impacare. Am vrut sa vad daca sunt cetatean european si am drepturi sau sunt un biet roman dispretuit si umilit. Raspunsul a fost unul bun", a declarat fostul liberal.

Intrebat ce mesaj are pentru sustinatorii sai, Mircea Diaconu a spus ca acest lucru nu ar fi insemnat nimic fara "fantastica explozie de semnaturi", fara acesti oameni care au venit alaturi de el intr-un timp atat de scurt.

Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare: Mi-e frica, dar am incredere in justitie!

"Am de sunat peste tot la oamenii care au trimis, pe banii lor, plicuri cu cate semnaturi au putut, dupa care o sa merg cu masina mea rablagita Aro prin toata tara asta sa-i vizitez si sa le multumesc tuturor si sa merg mai departe tot cu ei", a adaugat Mircea Diaconu.

De asemenea, intrebat daca are de gand sa se intoarca in PNL, Mircea Diaconu a respins categoric aceasta varianta, adaugand ca a primit semnaturile de sustinere ca independent, asa cum si vrea sa ramana.

Curtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, contestatia depusa de Agentia Nationala de Integritate la decizia data sambata de Tribunalul Bucuresti, prin care i se dadea dreptul lui Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare. Decizia este una definitiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Mircea Diaconu candidatura europarlamentare, #Mircea Diaconu ANI BEC candidatura, #Mircea Diaconu incompatibil functii publice , #incompatibil