Mircea Diaconu: Prima criza de ulcer am facut-o in Senat

Luni, 27 Iulie 2009, ora 14:57
2509 citiri

Actorul si senatorul PNL Mircea Diaconu a povestit cum s-a enervat o data atat de tare la o sedinta a Senatului, incat i s-a declansat o criza de ulcer.

"Am plecat de la una dintre sedinte si, in drumul spre teatru, pentru ca tot timpul ma grabesc sa ajung la teatru sa fac si treaba de acolo, m-a apucat o durere de stomac, o ulceratie cumplita, absolut cumplita si, din pacate, era si aglomeratie, nu puteam sa ma opresc pe marginea drumuui sa iau un covrig", a povestit Diaconu la Realitatea FM.

Actorul explica si motivul: votul pentru legea de respingere a respingerii, calificata drept o aberatie fara precedent.

"Si motivul era prima data cand se aplicase ceea ce dupa aia a devenit o aberatie si cred ca pentru toata lumea, pentru cei mai multi, incet cred ca si scapam de ea, e vorba de o respingere de ordonanta care, cazand, dupa aceea, interesul prezidiului fiind sa treaca totusi sau sa ramana in suspensie, au inventat ceva ce se numeste vot pentru legea de respingere a respingerii", spune Diaconu.

Senatorul PNL spune ca aceasta este, probabil, o inventie a unui geniu care are "mintea invers".

"Deci daca a cazut, a cazut, si cu asta basta, deci se consemneaza ca a cazut. Nu, se cere un vot care se manevreaza si nu implineste numarul necesar si ramane in suspensie.

E o inventie incredibila de proceduri, de cutume cum spun dansii acolo, este absolut aberant, m-a enervat atat de tare lucrul asta, in sinea mea, in burta mea, atat s-au miscat rotitele, incat am plecat bolnav prima data dupa 40 de ani de meserie de tipul asta. (...) Cred ca sunt genii din astea care inventeaza usor, au mintea invers", a mai spus Diaconu.

A.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Mircea Diaconu PNL, #criza ulcer Senat, #lege respingere respingerii , #senator