USL l-ar vrea pe Mircea Diaconu primar la Sectorul 3 - actorul nici nu vrea sa auda

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 14:40
2500 citiri
USL l-ar vrea pe Mircea Diaconu primar la Sectorul 3 - actorul nici nu vrea sa auda
Foto: infocurteadearges.ro

Senatorul PNL Mircea Diaconu respinge ideea unei candidaturi la primaria Sectorului 3, desi el figureaza, alaturi de Robert Negoita (PSD), in sondajul pe care USL il efectueaza in aceste zile in randurile bucurestenilor din acest sector.

Daca o posibila candidatura a lui Robert Negoita in sectorul condus de ani de zile de Liviu Negoita (PDL) a parut o smecherie interesanta, social-democratii incercand sa exploateze astfel o posibila confuzie de nume, candidatura cunoscutului actor Mircea Diaconu i-a luat pe foarte multi prin surprindere. Chiar si pe el.

Mitrea, convins ca Negoita va candida din nou la sectorul 3

Social democratii de la sectorul 3 nu il vor pe Robert Negoita candidat la primarie

Contactat de Ziare.com pentru mai multe lamuriri in privinta proiectelor cu care se va prezenta in fata bucurestenilor din Sectorul 3, Mircea Diaconu a parut sa nu aiba nici cea mai vaga idee despre faptul ca Miron Mitrea, seful campaniei PSD pe Bucuresti, l-a anuntat drept posibil candidat din partea USL.

"Nu, e gresit! Ale cui declaratii? Ce vorbiti acolo? Ce treaba am eu cu Mitrea?", ne-a intrebat, sincer mirat, Mircea Diaconu.

Dupa ce a aflat ca figureaza in sondajele USL care vor stabili candidatii la primaria sectorului 3, senatorul liberal a venit cu cateva precizari. "Ma rog, am aflat ceva, dar au dat aia de capul lor, nu va faceti griji, nu e cazul. Nu, nu e genul meu, nu intentionez sa candidez", ne-a declarat Mircea Diaconu.

Intrebat ce rol mai au atunci aceste sondaje, acesta a raspuns: "A fost o perioada ca insemantarile de primavara, de toamna. A sondajelor adica".

"M-au sunat la un moment dat, nu stiu unde eram plecat si au zis: 'Dom'le, putem sa te punem pe aici prin sondaje?' 'Da!', am zis eu, nestiind la ce se refera concret, pentru ca exista si sondaje generale, de 'stare bucuresteana', in care, fireste, nu am nicio problema sa fiu", a mai explicat senatorul liberal.

Totodata, intrebat ce ar face daca totusi sondajele ar arata ca 80% dintre locuitorii sectorului 3 ar dori sa il aiba primar, acesta a raspuns razand: "Doar daca vor fi 85%, 80% e putin pentru mine".

"Am glumit, fireste. Nu, nu e genul meu, vreau si eu sa stau pe 'cracile' mele, ca sa spun asa. Pentru ca aici trebuie administratie pura si atat", a conchis senatorul liberal, care este si director al Teatrului Nottara din Capitala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Diaconu senator PNL, #candidati USL sector 3, #Candidati USL Bucuresti, #Mircea Diaconu , #senator