Presedintele PSD Cluj: Emil Boc sa plece acasa

Vineri, 13 August 2010, ora 19:42
1491 citiri
Presedintele PSD Cluj: Emil Boc sa plece acasa
Foto: gazetadecluj.ro

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, ii cere premierului Emil Boc, intr-o scrisoare deschisa transmisa acestuia, sa plece din fruntea Guvernului "din respect pentru inaintasii sai, pentru ca tara este in haos absolut, fara directie si sens".

"Plecati acasa, din respect pentru inaintasii dumneavoastra domnule prim-ministru ardelean. Tara e in haos absolut. Ne-ati lasat fara directie si sens. Nu stim ce impuls va poate motiva o decizie de maine. Nu poate fi o decizie rationala, cata vreme ne ametiti zilnic cu viitoarea lege de impozitare a manelistilor, fara a fi informat ca aveti deja cadrul legal pentru impozitarea veniturilor de orice fel. Trebuie doar sa aplicati legile existente, domnule prim-ministru.

Ati avut parte de audienta multa vreme si se pare ca v-a placut atat de mult incat nu v-ati dat seama ca ati ajuns sa vorbiti azi ca Moise in pustiu", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Liderul social democratilor din Cluj mai afirma ca nu foamea si criza ii doboara pe ardeleni ci neincrederea.

"Acestea sunt adevarurile guvernarii dumneavoastra. Noi clujenii vi le spunem. Nu vrem sa va fim simpatici, vrem doar sa fim corecti" sustine in comunicat Mircea Jorj.

In plus, acesta a tinut sa-i transmita premierului ca atunci cand era in Opozitie vorbea mult "despre metehnele politicii dambovitene", dar se pare ca nu doar "debitul verbal nespecific ardelenilor" i-a deosebit de acestia, ci si "capacitatea de a imbratisa imediat cinismul si nerabdarea celor care au mereu senzatia ca li se cuvine orice pe lumea asta".

Premierul este criticat ca a uitat ca pentru ardeleni, "mandria si demnitatea, respectul pentru cuvantul dat" sunt valori care i-au facut "sa stea cu fruntea sus si la bine si la greu".

"Candva ati jurat cu mana pe Biblie ca nu ne veti vinde crezurile si a doua zi le-ati si scos la mezat. Aveti senzatia ca gestul a fost uitat si ati primit iertarea. Nu uitam nici faptul ca ati afirmat public ca toti pesedistii sunt hoti. Ati afirmat ca Traian Basescu este bun. Ati afirmat ca in Alianta DA, sta viitorul Romaniei. Ati afirmat ca nu veti pleca la Bucuresti. Ati spus ca vom trai bine. Daca aveti in preajma doar oameni care va inalta zilnic podiumul, noi nu suntem asa, noi va spunem de la obraz ca e prea mult. Chiar ne luati pe toti de prosti, domnule prim-ministru?", se intreaba retoric in scrisoare Mircea Jorj.

In finalul documentului, Jorj sustine ca premierul mai are sansa unei decizii demne, aceea "de a pleca singur".

"Veti intelege ca a meritat sa faceti asta, daca nu in secunda doi, in zilele urmatoare, cand scriindu-va memoriile, capitolele de prieteni si dusmani vor fi cel mai greu de asezat in carte", se arata in comunicatul transmis de PSD Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#scrisoare premier PSD Cluj, #haos directie Opozitie criza , #stiri Mircea Jorj
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Si noi am cerut ca banditul Tariceanu impreuna cu banditul Patriciu sa intre la bulau . Cine te crezi , ma pesedistule ?