Sahtiorul lui Lucescu, gol rusinos in Champions League

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 08:49
6911 citiri
Sahtiorul lui Lucescu, gol rusinos in Champions League

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a marcat un gol rusinos in meciul cu Nordsjaelland, din Champions League.

Era minutul 26 al partidei de pe Parken Stadium din Copenhaga. Nordsjaelland conducea cu scorul de 1-0 dupa ce Nordstrand marcase cu numai cateva minute inainte. La o faza banala de joc, un jucator al gazdelor se ciocneste de un fundas al "minerilor" si cade secerat.

Dupa cateva secunde, arbitrul intrerupe jocul pentru ca fotbalistul sa primeasca ingrijiri medicale. Cu accidentatul scos in afara suprafetei de joc, "centralul" reia partida cu o minge de arbitru, el anuntandu-l pe Willian ca trebuie sa le dea mingea danezilor pentru ei erau in posesie in momentul intreruperii.

Brazilianul se supune si degajeaza in jumatatea adversa, numai ca un alt brazilian, Luiz Adriano, preia balonul, il dribleaza pe portar si inscrie, restabilind egalitatea.

Stupoare pe "Parken", jucatorii danezi cerandu-i explicatii brazilianului lui Lucescu. Acesta fuge in propria jumatate de teren iar arbitrul valideaza reusita.

Este 1-1 iar baietii lui Lucescu vor sa repare gestul lipsit de fairplay al colegului lor.

Cei de la Nordsjaelland reiau jocul de la centru, jucatorii lui Sahtior se dau la o parte pentru a le lasa drum liber spre poarta, insa Stepanenko decide ca nu poate lasa un astfel de gol si intervine.

Performanta de rasunet pentru Mircea Lucescu: Sahtior, in primavara Ligii Campionilor

Danezii nu se lasa si reusesc sa inscrie, de data asta fara a beneficia de vreun "cadou" din partea campioanei Ucrainei. Superioritatea trupei lui Lucescu s-a vazut totusi pana la final, Sahtiorul impunandu-se cu scorul de 5-2 si calificandu-se in optimile de finala.

Urmariti golul rusinos al Sahtiorului pe site-ul myspace.com

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Lucescu Sahtior Nordsjaelland, #Nordsjaelland Sahtior rezultat, #Luiz Adriano Nordsjaelland Sahtior video , #Champions League