Mircea Lucescu, selectionerul Romaniei la Euro 2016? Planul fantastic al FRF

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 08:01
4862 citiri
Mircea Lucescu, selectionerul Romaniei la Euro 2016? Planul fantastic al FRF
Foto: DigiSport

Mircea Lucescu ar putea fi selectionerul care va conduce nationala Romaniei la Campionatul European din 2016, daca "tricolorii" se vor califica la turneul final.

Tehnicianul lui Sahtior Donetk ar fi primit o propunere in acest sens din partea conducerii Federatiei Romane de Fotbal si a transmis ca va analiza oferta in perioada urmatoare.

"Le-a raspuns celor de la Federatie ca va analiza propunerea daca nationala se califica. Lucescu e un mare antrenor, n-o sa fie o problema sa preia echipa inainte de Euro. Federatia insista pentru Mircea Lucescu, dar el va da un raspuns dupa meciul cu Feroe. Asteapta sa vada cum se incheie aceasta campanie de calificare pentru a nu perturba activitatea nationalei. Stiu ca exista tatonari in continuare intre cele doua parti", a dezvaluit in Ring unul dintre prietenii lui "Il Luce".

Acest scenariu care pare de domeniul fantasticului a fost confirmat in parte si de Mircea Sandu, fostul sef al fotbalului romanesc.

"Nasul" dezvaluie ca actualul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, va fi "retras" in postul de director tehnic al FRF dupa finalul campaniei de calificare la Euro.

"Stiu ca, daca se califica, Puiu Iordanescu va reveni ca director tehnic, functia pe care o avea inainte de a prelua nationala, si va fi adus un alt antrenor", a spus Mircea Sandu pentru sursa citata.

Totusi, fostul sef al FRF nu crede in varianta aducerii lui Mircea Lucescu pe banca nationalei.

"Eu nu cred ca Lucescu va veni; stiu ca i-a chemat Puiu pe Ienei si pe Lucescu in cantonamente si acum lumea crede ca vrea sa-l aduca pe Lucescu. Eu nu cred in povestea asta", a mai spus Sandu.

Mircea Lucescu este unul dintre antrenorii preferati ai presedintelui FRF, Razvan Burleanu, cel care a anuntat inca din campania electorala ca va incerca sa-l convinga pe tehnicianul lui Sahtior sa revina la nationala.

Desi a ramas in Ucraina, "Il Luce" a fost prezent in ultimul an in cantonamentul "tricolorilor", discutand atat cu jucatorii, cat si cu Iordanescu.

Romania are nevoie de patru puncte in ultimele doua meciuri din preliminarii, cele cu Finlanda si Feroe, pentru a fi sigura de calificarea la turneul final din Franta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mircea Lucescu nationala Romania, #Lucescu selectioner Romania, #Lucescu Romania Euro 2016 , #nationala