Mircea Lucescu: Exista prea multa presiune nejustificata la nationala

Vineri, 05 Martie 2010, ora 07:23
1703 citiri
Mircea Lucescu: Exista prea multa presiune nejustificata la nationala

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a comentat infrangerea Romaniei din meciul amical cu nationala Israelului.

"Da, dar chiar n-as vrea sa comentez mare lucru, fiindca iar se va spune ca am iesit eu sa-l apar pe Razvan, ca vorbeste din nou taticu' si alte rautati de genul asta. Adevarul e ca totul se judeca prin prisma rezultatului, dar eu n-as blama echipa Romaniei dupa acest esec.

Mi-a placut atitudinea jucatorilor. La inceput, pina aproape de 0-1, am dominat categoric, am recuperat multe baloane. Am vazut pressing si determinare. Greseli am facut din precipitare sau nesiguranta, nu din calitate tehnica.

Exista prea multa presiune nejustificata, care la un moment dat se transforma in lipsa de luciditate. Romania a jucat cu multi debutanti, oameni fara o bogata experienta, in timp ce Israelul a dovedit o stapinire mai mare.", a spus Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul dinamovist a comentat si pe marginea criticilor si atacurilor lansate la adresa selectionerului Razvan Lucescu dupa infrangerea suferita cu Benayoun si compania.

"Nu intru in nominalizari, tocmai pentru ca nu caut acum polemica. Dar la noi prea judeca toti nepoftitii, care viseaza sa obtina avantaje dintr-o situatie de acest gen. Oameni care n-au avut succese, fie ca antrenori, fie ca si conducatori. Sfaturi pozitive nu se inghesuie sa dea nimeni, dar cind e vorba de lucruri negative apar mereu personaje care n-au demonstrat niciodata ca sint capabile de performanta, de o gindire constructiva.", a incheiat Lucescu.

Romania a pierdut partida amicala disputata miercuri in compania selectionatei Israelului, scor 0-2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#mircea lucescu, #razvan lucescu, #nationala Romaniei , #Razvan Lucescu