Mircea Lucescu face marele anunt: Mesajul pentru miliardarul Ahmetov

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 09:11
5990 citiri
Mircea Lucescu face marele anunt: Mesajul pentru miliardarul Ahmetov
Foto: shakhtar.com

Mircea Lucescu a pus capat incertitudinii si a anuntat care sunt planurile sale pentru sezonul urmator.

Veteranul tehnician roman a marturisit ca nu se gandeste inca la retragerea din activitate si ca este tentat sa continue pentru cel putin un an la Sahtior Donetk.

In cazul in care patronul clubului din Ucraina, miliardarul Rinat Ahmetov, nu va dori sa-l mai tina la echipa, Lucescu isi va cauta un alt club pe care sa-l pregateasca.

"Toti care ajung la varsta mea se gandesc la retragere, eu ma gandesc la o noua provocare. Voi incerca sa continui.

Prioritar este insa proiectul Sahtior. Este o responsabilitate morala. Daca se va dori sa raman pentru a trece mai usor perioada de incertitudine, cu siguranta o voi face. Daca nu, vom vedea ce voi face", a declarat Lucescu la DigiSport.

"Il Luce" mai spune ca nu vrea sa plece de la Sahtior inainte ca echipa sa revina la Donetk si anunta ca sunt sanse ca acest lucru sa se intample mai repede decat se astepta.

"Traim cu speranta ca intr-o zi se vor rezolva aceste probleme politice din Ucraina. Noi ca echipa ne dorim sa revenim pe Donbass Arena unde aveam aproape 50 de mii de oameni la fiecare meci si era mereu o atmosfera de sarbatoare. Au fost niste probleme cu stadionul la inceput, dar din primavara se va reamenaja pentru ca exista sperante ca vom reveni acolo. Eu mi-as dori sa mai joc cel putin un meci acolo", a mai declarat Lucescu.

Mircea Lucescu, asaltat cu oferte: Clubul care anunta negocieri cu antrenorul roman

Mircea Lucescu o antreneaza pe Sahtior din anul 2004, iar in vara romanul va implini 71 de ani.

Antrenorul mai are contract cu "minerii" pana la finalul acestui sezon, insa se afla in relatii excelente cu patronul clubului, Rinat Ahmetov, si sunt sanse mari sa semneze un nou acord.

Lucescu este dorit intens si in Turcia, acolo unde noul presedinte al lui Trabzonspor ii ofera un contract pe doi ani, cu obiectivul de a castiga titlul in 2017, cand clubul va aniversa jumatate de secol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lucescu Ahmetov Sahtior, #Mircea Lucescu contract Sahtior, #Lucescu Sahtior contract , #Rinat Ahmetov