Avancronica Liga Campionilor: Meci de foc pentru Mircea Lucescu

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 13:50
2852 citiri
Avancronica Liga Campionilor: Meci de foc pentru Mircea Lucescu
Foto: Facebook/ UEFA Champions League

Mircea Lucescu incearca sa obtina, miercuri seara, primele puncte din actuala editie a Ligii Campionilor, echipa sa, Sahtior Donetk, urmand sa dispute primul meci pe teren propriu.

Echipa ucraineana va juca, la Liov, impotriva campioanei Frantei, PSG, incepand cu ora 21:45.

Sahtior vine dupa o victorie zdrobitoare in campionat, pe terenul lui Metalist Harkiv, scor 5-0. Echipa antrenata de Mircea Lucescu se afla pe primul loc in liga interna, cu 25 de puncte dupa 9 etape, la trei puncte de Dinamo Kiev.

De partea cealalta, PSG vine dupa doua victorii in campionat in care a inscris 7 goluri. Echipa antrenata de Laurent Blanc este liderul neinvins al Ligue 1, cu 20 de puncte dupa 8 etape, la patru puncte de locul 2, Saint-Etienne. PSG nu a mai pierdut un meci oficial de la returul cu Barcelona din sferturile editiei trecute a Ligii Campionilor, scor 2-0.

Ambele echipe au cea mai buna aparare din campionat.

Mircea Lucescu, declaratii magulitoare despre adversarii din Liga Campionilor

Sahtior Donetk nu poate conta pe mijlocasul Taras Stepanenko, eliminat dupa doua cartonase galbene, in meciul din prima etapa, cu Real Madrid. De la PSG va lipsi fundasul dreapta Serge Aurier, care este de asemenea suspendat.

In prima etapa, echipa lui Mircea Lucescu a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Real Madrid, in timp ce francezii au castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu, cu suedezii de la Malmo.

Alex Teixeira este golgheterul gazdelor, cu 13 goluri in 15 meciuri in acest sezon, in timp ce Edinson Cavani este cel mai bun marcator al oaspetilor - 8 goluri in 10 meciuri.

Surprize uriase in Champions League: Rezultatele de marti

Aceasta este prima partida oficiala dintre cele doua echipe.

Echipe probabile:

Sahtior Donetk: Pyatov - Srna, Ordets, Rakitsky, Marcio Azevedo - Fred, Malyshev, Alex Teixeira - Marlos, Taison, Gladky.

PSG: Trapp - Van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Verratti, Motta, Matuidi - Di Maria, Ibrahimovici, Cavani

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#avancronica Liga Campionilor, #avancronica Sahtior Donetk PSG, #Sahtior PSG Champions League, #avancronica Lucescu Liga Campionilor , #Sahtior Donetk